looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, June 23, 2009

irfan dan abah

Selamat Hari Bapa kepada semua bapa2 di luar sana...

kami tak celebrate pun father's day...mr irwan ade shooting sabtu dan ahad...saya dan irfan terperap berdua la kat rumah..aktiviti saya...main farm town kat facebook..hahahaha


tapi kesian kat irfan...tak dapat nak bermain2 ngan abah nye di hujung minggu....hari sabtu mr. irwan balik tgh mlm..irfan dah tido....ahad nye pulak mr. irwan keluar pagi2, irfan belum bangun tido...ahad mlm je dapat bermanja2 ngan abah nye kejap..


isnin pagi2 bangun tido terus merengek cari abah...tak puas main ngan abah la tu...kesian dia...kesian kat abah jugak...abah bekerja keras mencari rezeki untuk keluarga....alangkah bagusnye kalau saya dapat membantu mencari rezeki...hmmmm


kemesraan 2 beranak ni
DSC_2270


DSC_2264









written by,

9 comments:

Mimi said...

Selamat Hari Bapa to En. Irwan..

Sian kat Irfan, nak manja2 dgn abah dia ye..

Sama la kita Wanie, baba Najeeb now pun weekend kena gi work sehari..uhuk

eMMa@iKKa said...

selamat hari bapa jua!!! Sedih plak aku dgr bila Irfan bgn melalak cari ayah nyer...tak pa lah Wanie...nanti dia dah besar dia akan paham semua pengorbanan bapa nya.

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

selamat hari bapa..nanti tak lamer lagi irfan lak ikut abahnyer..tinggallah wanie ngan baby girl..insyallah ..aminnnn..

Ayumieza said...

selamat hari bapa...wah dah besar irfan sekarang ye...biasalah anak lelaki mestilah rapat ngan daddynya..

☆ lieya latif ☆ said...

rindu kat abah die tu wanie....takpe laaa abahnye keje...nak buat camne kan....

nanti abah balik, irfan main puas2 yeak....

~~ciklinn~~ said...

selamat hari bapa jua.....

yerlah kdg2 kan akak pun kesian tgok anak akak dua ni...takde masa dgn abah dorang... huhuhuhuh

yerleh budak lelaki mmg rapat dgn abah..tapi nak tido mesti cari mak kan?

Puan Iza said...

selamat hari Bapa tuk abah irfan.

Ala cian kat irfan tak cukup masa yea nak main2 dgn abah ek....sibuk tul abah irfan...:-)

Tak per, lps ni bila abah dh tak sibuk...leh main puas2 yea....

.: Leen-Awie :. said...

hepi father day...
ske tgk gambar irfan ngan abahnya... sweet tu..

mrs khairul said...

happy father's day en irwan.. :)

wanie, duduk rumah jaga anak pun dpt pahala tau..tu pengorbanan besar seorg istri..tak ramai org sgup buat mcm tuh...