looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, June 16, 2009

us


yeah..my mood dah ok balik..tapi mood nak menulis belum mari lagi la...hehehe...


citer last week je la sikit...tak buat ape pun...byk yg di plan tak menjadi sebab tiba2 mr. irwan kena keje pulak sabtu lepas...dari pagi hingga ke tgh malam dia kat server room di cyberjaya...saya dan irfan pulak, kebosanan la di rumah sepanjang hari...

dah ahad pulak kami ke klcc...mr. irwan nak jumpa 2 org client dia dan saya pulak nak deliver canvas photo kat sana...tak lama pun kami di klcc...lepas jumpa2 client semua kami pun balik..saya dah kepenatan melayan si irfan main kat playground klcc tu...saya kan sekarang cepat penat..tak terlarat saya nak mengejar si kecik tu bermain...


mlm nye pulak, BIL ajak kami makan ramai2 sekeluarga kat Big Plate....birthday dia, dan dia nak belanja...kami belikan la sebiji kek untuk celebrate birthday dia...tapi si irfan pulak yg excited lebih...siap leh nyanyi lagu birthday utk diri sendiri dan sibuk2 nak tiup lilin..layan je la...gambar takde la..tak bawak kamera lak hari tu...ni yg susah kalau hanya ade kamera besar...nak keluar mesti malas nak mengangkut kamera besar tu...susah nak berjalan...nak cari kamera kecik jugak la sebiji..senang nak bawak ke mana2..


gambar berikut takde kena mengena dgn entry ni...gambar2 ni masa buat free photoshoot di putrajaya 23 mei lepas...alang2 ade 3 photographer, minta diorang shoot gambar kami bertiga sekali..bukan senang nak dapat bergambar bertiga camni..


outdoor 23 mei 2009


outdoor 23 mei 2009


outdoor 23 mei 2009






written by,

9 comments:

Hirda Ibrahim said...

alaa sweetnya...
rupa korang ber-3 dh sama le wanie..heheheh...

☆ lieya latif ☆ said...

suke ar tgk pic ber3 tu...hepi sangat jek masing2 hah....
eh eh wanie dah bam2 sikit laaa....hik hik hik tak sabar nak tgk wanie usung perut...mesti comel kan

Zanna_MamaBatrice said...

betul tu wanie
bukan senang nak bergambar bertiga...ngeh ngeh ngeh....
sesekali ada peluang...apa lagi kan...posing sakan ler ....

take care wanie....

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

berseri2 muka wanie.. pregnant baby girl kot ni.. hehehe

farah amoi said...

hehhehe...bukan senang kan nak ambik gambar cukup korum
mcm kami jugak ler...
slalu x ingat nak suh org lain snap pics satu famili

hehehhe...wanie, mood M melanda ke?

eija28 said...

bukan senang nak bergambar bertiga kan wanie??rasa mcm baru smlm photoshoot ngan TEAM PIXELART.....wanie,bila free2 nanti letak gambar canvas eija yerk...hasil tembakan dslr mmg dabomm...

Puan Iza said...

Comelnya gambar korang bertiga nie....suka tgk...:-)

neezareef said...

abadikan betiga..nti dah berempat pulak

As said...

yup.. suka tgk pic ber3 tuh... sangat cantik...
:)