looking for unique and personalized gifts???

Friday, June 26, 2009

nak balik kg

yeay....mlm ni atau esok pagi2 kami nak balik kg...balik teluk intan...mr. irwan ade job shooting wedding kat sungai besar ahad ni..so alang2 tu balik teluk intan la...


parents saya ade dtg sini...semalam sampai...nak melawat adik saya masuk hospital...diorang dah balik teluk intan pun tadi...parents saya ajak jugak irfan ikut diorang dulu...tapi kang kalau pagi2 esok baru kami balik teluk intan macam mana pulak...si irfan ni kalau nak tido mesti ade saya...kalau saya ikut jugak balik tadi, kesian pulak kat mr. irwan drive sorang2 nanti...so kesimpulannye, balik sama2 la ngan mr. irwan nanti..parents saya pegi hospital dulu pastu terus balik teluk intan...


dan budak yg paling seronok kalau dapat jumpa atok dan opah ialah si irfan la...manja lebih ngan atok dan opah nye..
t.i






written by,

9 comments:

suhaila-ab said...

bestnyer dapat blk kg..mesti ramai lagi family kat kg...kemain la pakwe kecik tuh...hehe

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

ooo...tido berkepit ya.... tapi kalau anak2 akak, diorang mesti terus ikut tok wan balik kg... dah tak peduli dgn kitorang ni.. huhu...

☆ lieya latif ☆ said...

selamat balik kg...leiya pun lik kg jugak minggu nie...yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Mama Aqim said...

Kami pon nak balik kg malam ni. Balik Muo! Selamat balik kg ye!

Zanna_MamaBatrice said...

betul tu wanie
dah alang2 mr irwan ada job kan
apa lagi...amik ler peluang tu balik kg
zana naik kl minggu nie...
he he he....korang sibuk balik kg
aku sibuk nak naik kl....

Ayumieza said...

ooo tdor berkepit lagi ye itu budak hehehehe..seronoknya balik kg nurul maybe pertengahan bulan 7 baru balik ada kenduri sikit nak buat hihii...

mrsjaddo said...

wah..semua org balik kg.seronoknya.
selamat balik ya..
hati2..d jln raya

mrsjaddo said...

wah..semua org balik kg.seronoknya.
selamat balik ya..
hati2..d jln raya

Mimi said...

Irfan sama cam Najeeb..nak tido mesti cari mommy gak..kalo idak ada yg nangih nnt..jenuh nak pujuk..