looking for unique and personalized gifts???

Thursday, September 10, 2009

pau sambal




buat pau sambal untuk berbuka puasa...takde timun, ganti dengan salad je...rupa nye macam biasa la tak berapa cantik


ni pun saya buat masa mr. irwan balik keje awal...dia yang uli...saya tak larat nak uli..ahaksss..


untuk si irfan saya salut dgn coklat..tapi takde gambarnye..


hari ni saya berbuka berdua je ngan si irfan kat rumah...mr. irwan ade jemputan berbuka kat luar...tak boleh nak bawak saya dan irfan...bila makan berdua je mula la tak tau nak masak ape + malas...masak simple2 atau beli je kat pasar ramadhan ek?...






written by,

7 comments:

As said...

menarik la wanie w/pun xde timun.. sedap gak kan kalo letak salad..biasa la kalo berbuka sesorang... sure x tau nak mkn aper

Mimi said...

pau sambal ni yg org panggil 'burger malaysia' kan?

kalo berbuka ber-2 je dgn irfan, better beli kot...xde la penat..

Drama Mama said...

cantik..nampak sungguh menggiurkan huhuhu. it's one of my fave kuih actually tapi skarang ni kalau beli tak sedap dah...tepung ja rasa, sambal sikit sangat.emm camna nak buat eh?

Diana Sulaiman said...

wah.. itu pau sambal aka burger malaysia sgt menarik.. lagi2 la gamba dia yang terang giler tu...

anyway, ingat lagi tak i? dl ber'fotopages'.. sekarang blog plak...

kite tukar link boleh???

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ialah wanie, betul cakap mimi kat atas.. kalau kak mimi tinggal berdua, tak yah la masak. beli apa yang patut jer.. kalau suami ada, berbaloi gak masak.. lagipun kan wanie tengah sarat.. kena banyak berehat ..

☆ lieya latif ☆ said...

wow...menarik kebabom...lapo lieya tgk....lieya suke kuih ni....

atty's said...

nampak shedap ar wanie..