looking for unique and personalized gifts???

Monday, September 14, 2009

prata puff

tak ingat pulak bila buat prata puff ni...masa ni tgh tak tau nak buat kuih ape untuk berbuka...kebetulan roti prata frozen dalam fridge..buatla prata puff ni


inila rupa prata puff saya..inti nya daging dan kentang



seperti biasa resepinye saya amik dari internet je



rangup je lepas dibakar



written by,

3 comments:

Mama Aqim said...

rajin nye wanie ni wat kuih.. mesti sedap!

☆ lieya latif ☆ said...

sedapnye...tgk pun dah tau sedap...

re: ala wanie kan tgh sarat....takpe, next time ade lagi...lagi pun kali ni yg betul2 boleh pegi jek join sebab last minit konpem kat chicken harzt....takut ramai2 nanti ade yg cancel last minit....rugi duit sebab bayar dulu kan...

Mama Qaseh said...

Dah sarat pun still rajin nk masak yea Yang..
Ni msti nk dpt baby girl coz masa saya dulu pregnant baby girl pn memg suka memasak..