looking for unique and personalized gifts???

Friday, July 24, 2009

adik irfan dah 28 minggu dalam perut

rabu lepas saya pegi monthly checkup...alahmdulillah baby sihat...berat dah 1 kg...tak besar sgt dan tak kecik sgt...saya yg tak berapa sihat...sakit tekak..sampai hari ni masih sakit tekak lagi...


tiap kali checkup mesti nak tgk jantina baby..kali ni pun still tak berapa nampak...so tak confirm sgt lagi...tunggu dan lihat je la nanti...harap2 baby girl la...


kali ni takde gambar scan...my gynae tak print pun...mungkin sebab tak dapat pun nak tgk muka baby...tgn dia letak kat muka dan kaki pulak sampai ke kepala...flexible sungguh adik irfan ni...


dah 28 weeks...10 weeks to go....


barang2 baby?...semua dah settle..ahaksss...awal kan..ye la...kang lewat2 dah tak larat saya nak bershopping2..ni pun kalau jalan lama sikit dan bengkak2 kaki...tak byk beli pun...beli sikit2 je...ooo ye...satu lagi je belum settle..breastpump...masih lagi survey2...mungkin sebelum puasa ni nak beli





written by,

10 comments:

Mama Adib said...

wah dah ready sgala barang bb,mak satu benda pun tak beli g huhuhuhu

2 hari lepas baru basuh baju adib time bb

As said...

bestnyer makin besar adik irfan dlm perut tuh.. bagus kalo beli brg awal² nanti senang.. sok bila perut dah besar x larat... huhuhuhu...

Puan Iza said...

samalah kita masih tertanya2 gender baby kan :-). iza lum beli lagi barang2 baby....

eija28 said...

wah baguslah wanie dah stanby brg2 baby semua....pemalu sunggulah adik irfan nie takmo tunjuk jantina.....

☆ lieya latif ☆ said...

kejap jek dah 28 mgu kan.....takpe wanie, beli awal2 senang, nanti kalo dah 3rd trimester..tak larat, dah boleh relaks2 je....takyah laa sibuk2 nak naik turun shopping mall cari barang baby.....

INDA said...

wanie...
so happy for you, but somehow rasa jealous la pulak ;p

Ayumieza said...

tahniah kak bab akan dapat baby baru nanti hopefully baby girl lah kan hehehehe..nurul belum ada rezeki lagi nak menimbang cahaya mata...wah awalnya beli barangan baby tapi tak pelah bab pose pun tak lama lagi dah kan...mesti penat punyalah kan...

oya@mamahamzah said...

hi wani dan pak wan.. meriah la.. pasni bertambah lagi sorang... take care yourself and your baby...

Mimi said...

elok shopping awal2 kan...sbb takut cepat penat bila dah hujung2 trimester..
take care..semoga impian wanie nak dpt bb girl jadi kenyataan..insyaAllah

yantz-yeem said...

wah xcitednya dah bli smue brg2 baby...ye la kena standby awal kan...alahai bila la dik irfan tu nak tunjukkan jantina nye eks..main sorok2 plaks...