looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, July 28, 2009

hujung minggu yang panas

saya rasa weekend baru ni sgt panas...mlm pun panas..takde angin pun..muka saya dah pedih2 sebab panas sgt....irfan pulak boleh terbangun 2-3 kali tgh2 mlm minta air...mmg panas betul....bila hari panas camni mula la saya berangan2 nak suh mr. irwan pasang aircond..ahaksss...


sabtu kami balik kg sri aman...mr. irwan nak service basikal dia...kg sri aman lagi la panas...tak senang duduk saya...muka irfan sampai dah merah2 kepanasan..tapi dia peduli ape..yg dia tau main je..tgh2 hari panas tu pun dia boleh main kat lari2 kat luar rumah....ahaksss...dalam panas2 tu, saya suruh mr. irwan amik buah kelapa...minum air kelapa time panas2 ni mmg best...kat kg sri aman ni mmg ade macam2 jenis pokok buah..sekarang pokok mangga tgh berbuah...ade 3 pokok...sape terasa nak makan mangga muda meh la dtg sini...


lewat ptg baru balik rumah...dah kena bersiap2 nak pegi wedding member mr. irwan pulak mlm tu...walaupun saya rasa cam malas nak pegi, tapi saya tak nak la dok rumah sorang2..ikut jugak la...


ahad seperti biasa mr. irwan akan pegi berbasikal sampai tgh hari...lepas tu kami pegi ampang melawat cousin mr. irwan yg baru lepas bersalin...sampai la ke malam..


begitula aktiviti weekend kami yang panas...mujur weekend je panas...alhamdulillah cuaca sekarang dah sejuk balik...


kebelakangan ni semua entry saya takde gambar...mood nak bergambar nak ambil gambar takde la...ahaksss...






written by,

2 comments:

~~ciklinn~~ said...

mmg panas sgt2 skrg dikk... ekon pun tak rasa apa skrg... huhuhuhuhh

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

haah..mmg panas..km mlm2 mesti ekon..klu x maryam dok tjaga je..