looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, July 21, 2009

dia yang bz...

sejak mr. irwan tukar department, dia selalu kena keje sampai lewat mlm..kadang weekend pun kena keje......kadang2 tu sampai kena keje sampai pagi...


tapi mr. irwan enjoy keje department baru ni..ye la mmg bidang yang dia minat...kena balik lewat atau kena keje hujung minggu pun dia tak kisah....tapi kalau kena keje weekend, bisnes kecil-kecilan nye susah sikit la nak jalan...ahaksss


saya dan irfan kebosanan la kat rumah bila mr. irwan kena keje lewat...yg kesian kat si irfan...abah nye keluar keje, dia belum bangun..abah balik keje dia dah tido...tak jumpa la abah seharian...bila mr. irwan balik lewat je, bising la si irfan tanya abah mana...dengar bunyi jiran bukak pintu, dia ingat abah yg balik...kesian pulak...


tapi nak buat camne...mr. irwan mencari rezeki untuk keluarga...yang penting walaupun sekarang mr. irwan balik lambat, dia seronok dgn keje nye..takde la balik dgn keadaan yg lemah, stress sebagainye....senang hati jugak la saya...


sebenarnye saya tgh tunggu mr. irwan balik keje ni...saya puasa hari ni..berbuka makan roti je...tunggu mr. irwan balik makan kat luar...ahaksss..




written by,

7 comments:

neezareef said...

kdg2 my hsbnd pn cmtu gak..bila blk anak dah tdo..pg2 dah g keja..

harap weekend je la itu pn klu x kena keja

Zanna_MamaBatrice said...

xpe wanie
janji mr irwan happy kerja w/pun dia busy...
kalau kerja x happy pun x leh gark wanie

erm...irfan...abah cari duit ler utk irfan...utk adik nanti...utk mama .........nanti, abah x busy, sure abah bw irfan jalan2 kan...

re : wanie...still campur lagi...tp dah kurang sikit ler...pagi & malam jer zana buat...wanie try bg irfan schott with lysine tu tp campur dlm susu....zana ikut cara hirda...nampaknyer ok......

Mimi said...

betoi ckp Zanna...kalo busy tp happy xpe..
sian kt irfan..x jumpa abah seharian ye..xpe..abah cari rezeki nk beli mainan best2 utk irfan..

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

keje yg kita minat lebih ok dari keje yg kita tak suka... janji tak stress kalau balik, tul tak..

Linda Latip said...

wani..sama la dgn Ghazi n Abahnye... sbb tu saya tak bg Abah Ghazi ni bgiat aktif sgt dlm keje ujung mnggu haha sbb sbnrnye ujung mnggu pn die keje..sib umah ktorg dkat je dgn opis die..salu abah die curik msa balik umah jenguk anak jantan sorg tu..tp tu la kan..carik mkn..akur la kite :)

ps: wanie..thnks fr the birthday wish ye..suke ai!

Linda Latip said...

wani..sama la dgn Ghazi n Abahnye... sbb tu saya tak bg Abah Ghazi ni bgiat aktif sgt dlm keje ujung mnggu haha sbb sbnrnye ujung mnggu pn die keje..sib umah ktorg dkat je dgn opis die..salu abah die curik msa balik umah jenguk anak jantan sorg tu..tp tu la kan..carik mkn..akur la kite :)

ps: wanie..thnks fr the birthday wish ye..suke ai!

farah : m0mma HD said...

....
wani, tu la kan...kita ni dok umah
tpaksa le redha husben kluar cari rezeki

tp mr. irwan keje lebih masa...berbayar ke x..?
kalau berbayar, alhamdulillah ler

sama ler ngan my sons..kalau ayah balik lambat...asik dok tanya je
rimas tau...