looking for unique and personalized gifts???

Monday, July 20, 2009

hujung minggu kami

ape kami buat weekend baru ni ye...tak ade aktiviti sagt pun...sabtu saya dan irfan terperuk kat rumah je...mr irwan keje dari pagi sampai mlm....kena standby kat data center kat cyberjaya...huh...weekend2 pun kena keje sampai mlm jugak....kesian saya dan irfan bosan kat rumah...


saya sekarang susah nak tido mlm...tak tau la kenapa....terkebil2 la saya sorang2 tgh2 mlm bila irfan dan mr. irwan dah tido...tapi sabtu tgh mlm, saya dan mr. irwan layan dvd...sampai kol 4 pagi...ahaksss...irfan dah tido baru kami layan movie...cerita2 lama je....


ahad pulak baru mr. irwan ajak pegi melawat baby kawan2 dia yg baru lahir....plan nak pegi 3 rumah..semua baru lahir dalam bulan ni dan bulan lepas...mula2 pegi bangi...melawat baby alesya...lepas tu cadang nak ke banting melawat baby safiyyah pulak...tapi saya dah malas...jauh pulak rasanye nak ke banting...tukar plan lawat baby safiyyah next week kalau free...kami lawat baby fahri raziq kat shah alam lepas pegi bangi...ramai member2 kami dapat baby tahun ni...mr. irwan cakap boleh buat pasukan bola sepak..tapi kebanyakan nye baby girl...ahakss...


balik tu singgah kg sri aman pulak...cadar dan sarung bantal tilam baby dah siap SIL jahit..cepat sungguh dia jahit...nasib baik la SIL nak tolong jahit..kalau harap saya nak jahit, saya ni mmg tak reti menjahit...langsir pun SIL dah start jahit...kena la bagi upah kat dia sikit...kesian pulak minta tolong dia jahit macam2...


oohhh...gambar2 aktiviti kami sepanjang weekend lepas tak de la...malas pulak nak mengangkut kamera besar2 tu...tu yg susah bila takde camera kecik ni kan




written by,

4 comments:

Mimi said...

this year byk bb girl ye? kalo ikut kawan2 saya ramai bb boy this year..
sure comel kan sarung bantal and cadar baby..

Puan Iza said...

bestnya dah siap cadar dan sarung bantal baby...iza gak tak buat2 lagi...tak la nak buat ke nak beli siap jer....

watie said...

sonotnye jalan2 nengok baby.. dah lama x nengok baby baru lahir :)

atty's said...

napa tak snap gambo cadar..baby tuh..