looking for unique and personalized gifts???

Thursday, July 31, 2008

announcement

hari ni aku buat report yang terakhir...

ade announcement nak buat ni...

jeng..jeng..jeng...

esok hari terakhir aku di company ni...bermula sabtu aku akan jadi SHAM...again....huh....dan org yang paling seronok nanti mestila muhammad aisy irfan....boleh la dia berkepit ngan mama dia ni 24 jam...

tapi aku harap tak lama la...aku tgh cari keje lain ni...harap2 aku dapat keje lain secepat mungkin...tak boleh kalau hubby keje sorang je....

kalau sesape tau kat mana2 ade keje kosong, boleh bagitau ye...thanx...

5 comments:

arine said...

wanie,Book One Sdn Bhd
03-21612085 (Henry Tan)
tapi ni kedai buku yg nak guna clerk. ade satu kat damansara kat YB Elizabeth opis. nak tak?

viruspadu said...

nnt kalau ada kita inform yer

Nazathul Hamimi said...

wanie nak no. hp wanie and kawan .. A.S.A.P

wanie said...

mimi,

wanie dah email kat mimi...dapat tak?

Mimi~MommyNajeeb said...

wanie..if kerja kat area Kelana Jaya ok? kalo ok let me know..