looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, June 25, 2008

akhir nya


akhir nya..semalam aku balik keje awal....semalam je la...


aku naik teksi pegi ofis hubby...nak jemput irfan kat taska....hubby ade meeting semalam..habis lewat sikit....kol 7 baru dia habis meeting...aku kan teringin nak makan cheesecake...so semalam sementara tunggu hubby, aku ngan irfan pegi makan cheesecake kat SR...makan apple crumble cheese dan tapau rasberry cheese untuk hubby



apple crumble cheese



rasberry cheese

....aku makan separuh kek tu, lagi separuh irfan yg makan...siap berebut ngan aku lagi...ish..ish..ish...dah habis aku punya, bila abah dia makan pulak, dia berebut ngan abah dia pulak...dia makan separuh kek abah dia...lepas makan kek, dia zzzzz sepanjang perjalanan balik rumah..

hubby tak berapa sihat...tak sedap badan kata nye...rasa cam nak demam...ingat kan nak masak sup untuk dia mlm tadi...tapi dia kata rasa nak makan maggi...so kami dinner maggi je la semalam..untuk irfan pulak aku buat scramble egg n cheese makan dengan roti....roti nye dia makan suku je....egg n cheese tu habis la dia makan...

1 comments:

Nazathul Hamimi said...

nampaknya irfan dah suka makan macam2.. lepas ni wanie kena belikan dia jugak sepotong kek.. jadi tak berebut... hehehe.. tentu dia suka