looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, June 18, 2008

nyanyi lalalala

irfan mmg suka lagu2 ni

twinkle twinkle little star
how i wonder what u are
up above the world so high
like a diamond in the sky
twinkle twinkle little star
how i wonder what u are

yang ni jugak

satu satu saya sayang Allah
dua dua sayang Rasulullah
tiga tiga sayang mama abah
satu dua tiga sayang semua nya

satu lagi

rock-a-by baby on the tree top
when the wind blows the cradle will rock
when the bough break the cardle will fall
and down will come baby cradle and all

dan byk lagi..

kalau nyanyikan lagu2 ni, aku akan buat dgn gaya sekali...sekarang aku nyanyi, si irfan akan tiru gaya yg aku buat..

3 comments:

yantz-yeem said...

wah dah update dlm blog rupe nyer...wani nak ajor irfan benti isap puting eks?aqil pon still isap puting gaks,...tp sy bagi waktu mlm je..ms dia nak tido...waktu biase kat umh mmg diharamkan puting...even kat nesri pon sy dah x bekal kan dia puting since dia setahun lagi...so far ok la...xde la dia duk asik nak ispa puting je kan...

yg cheese tu..mmg budak2 suke cheese kot..aqil pon suke gaks...tp skg nie dia kureng sket x tau la knp...act kan irfan nie pangai dia bih kurang sama je ngan aqil...xmo brp nak mkn..nak mkn suap sendirik...dll..

mamaaina said...

wanie,
Aina pun ska lagu twinkle2 tu setiap kali mama dia nyanyi dia akan sambung yg belakang je....tar....

arine said...

rine rasa lagu twinkle2 little star tu sume budak suka kut. Aqim pon suka gak. Siap ade gaya lagi kalu dgr lagu tu.