looking for unique and personalized gifts???

Friday, June 20, 2008

esok hari sabtu..

yeay..esok dah sabtu..aku mmg tak sabar2 tunggu weekend ni..nak berehat habis...dengan harapan aku tak dipanggil keje...

tapi sebelum sampai hari esok, aku perlu melaui satu hari suntuk di ofis ni....org lain mmg suka hari jumaat..sebab esok nye dah cuti...aku pulak kalau boleh jgn ade hari jumaat..biar khamis pastu terus sabtu...boleh camtu...

setiap hari jumaat aku ade meeting yang bermula pukul 6 ptg dan akan tamat paling awal pukul 12 mlm..tu paling awal ye...boleh mencecah pukul 1-2 pagi kalau takde org stopkan bos....

dan hari ni pulak, bermacam2 meeting ade dari pagi sampai petang...dan meeting yang sepatut nye bermula pukul 6 ptg hanya akan bermula lepas maghrib...pukul berapa nak habis pulak ni...kang aku bawak bantal tilam semua gi ofis...stress betul aku ni.....pagi2 lagi dah stress...dah la semalam pun balik lewat.......

4 comments:

arine said...

Kena cari keje lain cepat2 Wanie...

eisha said...

ofis kak wani mmg keja time malam ke?
ciannye....keja siang pun da penat..
ni nak continue malam lak...hu sabar2

wanie said...

eisha..kat sini mmg suka buat meeting sampai tgh2 malam

sue said...

ishk...wanie keja apa? bos tu xde family ke? siannyer wanie..meh apply sini jd transcriber ..ada kosong nih...