looking for unique and personalized gifts???

Friday, June 6, 2008

terantuk meja

pagi semalam dalam kol 10 lebih, pengurus taska call aku...dia cakap irfan jatuh...berdarah bibir dia...dah bawak gi klinik...

masa dengar irfan jatuh, berdarah pulak tu, macam nak gugur jantung ni...terus call hubby suh gi tgk irfan sebab aku jauh....hubby luka sikit je kat bawah bibir...irfan pun tak nangis...tapu aku still tak puas hati selagi tak tgk sendiri keadaan irfan..so tgh hari aku suh hubby pegi jenguk lagi...irfan tgh tido...tak meragam...lega sikit..

pengasuh irfan cakap, irfan terantuk kat meja masa dia nak turun dari kerusi...masa tgh makan...bukan kerusi besar tu...kerusi yg mmg untuk budak2 tu...berkali2 jugak2 la diorang minta maaf...pengurus nye pun minta maaf sekali...tak pela..lagipun sikit je...

petang tu taska call hubby sebab bibir irfan masih berdarah...tapi irfan tak nangis...

semalam pulak aku kena balik lewat..kena siapkan report....hubby bawak irfan dtg ofis aku....bengkak bibir atas irfan...sedih pulak aku tgk...tapi irfan makan minum macam biasa...takde pulak dia cakap sakit...selalunye kalau sakit, dia akan cakap "tit...tit" sambil buat muka kesian...siap berlari2 dalam ofis aku..mulut bukan main bising lagi macam biasa...dah tak sakit la tu

pagi tadi bibir irfan masih bengkak...nak bukak besar2 pun macam susah je...sian si kenit...petang ni aku ade meeting pulak...mesti habis lewat..biasanye paling awal pun kol 11 mlm...hari ni tak tau la habis kol berapa...start pun kol 6...entah la..kesian kat si kenit la...

1 comments:

Mommy said...

Sian nyer Irfan, bengkak tu yg tak lalu makan n minum kan..hopefully now Irfan dah ok..
Bila jadi mommy ni camtu la kan..tak senang duduk kalo orang cakap anak jatuh ke, berdarah ke, demam ke..moga-moga anak-anak kita sentiasa sihat and ceria..amin