looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, June 25, 2008

kerinduan melanda

aku rindu..

masakan ibu aku...lama dah aku tak makan masakan ibu...2 minggu lepas ade balik kg...tapi sekejap je...samapi mlm...makan kat luar je...sarapan pun beli je...dan kami balik kl sebelum makan tgh hari...tak dapat makan masakan ibu..ibu masak simple2 je...tapi aku suka...hubby pun suka...lagi2 sambal ikan bilis hijau campur petai..dan setiap kali aku balik mesti ade sama ade udang, sotong atau ketam..rindu nya..mesti balik kg lama sikit ni...b..jom la kita balik kg....

aku rindu

masa pregnant dulu...aku suka masa aku perasaan masa pregnant dulu...alhamdulillah aku tak mabuk2 pun masa tu...terasa nak pregnant lagi...heheheh....tapi bukan sekarang ye...irfan belum bersedia nak jadi abang ye....masih baby lagi irfan ni...tersangat manja

aku rindu

berat badan sebelum kawin dulu...takde la kurus...tembam jugak...tapi sesuai ngan citarasa hubby la...hehehe...hubby tak suka kurus sgt....lepas kawin berat makin naik dan tak turun2...alahai...camne la nak turun berat ni..tiap2 minggu nak kena pegi gym kat club house rumah kami la...mungkin lepas ni leh kurus kot..harga barang dah naik semua...kurang makan la....hahahaha

dan waktu ni aku rindu

irfan...aku rindu kat anak teruna aku tu....tak sabar2 rasa nye nak balik...harap2 aku tak kena tahan balik lewat hari ni...semalam aku yg jemput irfan sebab hubby lewat sikit...bila irfan nampak je aku, muka dia bertukar jadi seronok sgt...berlari dia pegi salam teacher2 dia dan berlari dapatkan aku...selama ni hubby yang jemput irfan...seronok sgt aku tgk irfan time tu...irfan nampak seronok sgt bila nampak aku...macam rindu sgt...aku terus peluk dan cium dia...mesti dia seronok sebab aku balik awal dan jemput dia...

sekarang aku rindu kat dia...aku rasa nak jemput dia tiap2 hari...tapi tak boleh...aku nak jemput dia hari ni la...harap aku dapat balik awal....

2 comments:

Bonda Humaira said...

wanie..apa yg wanie rindu tu, kita pun rasa sama la..paling2 yg no 2&4 tu.. tp yg no 2 tu irfan tak ready lg kan? husna dah terlebeh ready! :p manja sangat2..harus bagi adik tu..hikss..

Mimi said...

Wanie..sama la kita..asyik rindu kt anak je bila kt ofis..kalo boleh nak bawak dia sekali datang ofis..hihi
Najeeb pun baby lagi..manja sgt2..rasa tak sampai hati nak bagi dia 'jeles' kalo dapat adik..tunggu dulu lah lagi 2 tahun pulak..insyaAllah