looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, June 25, 2008

cuti2

tiap minggu kan aku harap hari jumaat takde...tapi minggu ni aku tak sabar2 nak tunggu jumaat...

sebab nye..

aku cuti jumaat ni...hahaha...aku sebenarnya tak boleh amik cuti lagi sebab belum 3 bulan keje...tapi aku amik unpaid leave la satu hari....nak pegi taiping...pegi kenduri kawin member baik hubby...kenduri nye sabtu, tapi hubby nak pegi awal sebab nak tolong2...member hubby ni dah nikah bulan lepas lagi..kat kelantan...kami tak dapat pegi sebab aku keje...so kali ni kena pegi la...

sambil2 tu boleh la jalan2 sekali.....

2 comments:

Sue@MamaMaryam said...

hehehe..byknya dialog irfan..mcm cerita lawak pendek.. klu wanie x cerita mesti km x faham apa yg irfan ckp..

wanie sowi lambat bls...transcriber tu kena transcribe semula speeches ..kt sini kite utamakan TDM punya speech.. klu wanie nak try kena buat test dl..kite bg 1/2 jam puny aspeeches n wanie kena type n buat summary .... gaji ok la dlm rm2000++ xpun klu wanie laju type boleh keja as part time (buat kt umah) ..kite bayar ikut byk mana yg wanie type n dlm masa yg ditetapkan....

Nazathul Hamimi said...

wanie, kata hujung bulan nak gi singapore? jd ker