looking for unique and personalized gifts???

Monday, June 23, 2008

dinner

dinner semalam aku masak...



1. ikan sweet n sour

2. daging goreng

3. tauge masak lemak putih



dinner semalam makan nasi..sebab hubby dah kelaparan...lunch kami makan rojak yang tak sedap lepas balik dari tgk movie tu...tu yang masing2 kelaparan mlm tu....hubby siap tolong aku masak lagi...sebab nak siap masak cepat...dia dah lapar sgt...

2 comments:

Nazathul Hamimi said...

bestkan bawak anak tengok wayang.. at least, bila pergi next time dorang dah tak takut lagi.. mimi pun pernah bawak farhan tengok wayang.. cerita CJ7.. tapi emily tak pernah bawak lagi..

sempat jugak wanie masak untuk dinner balik dari tengok wayang tu.. kalau mimi tak de la.. sebelum balik rumah makan siap2 kat luar.. senang..hehehe(sebenarnya malas)

wanie said...

mimi,
bukan ape...nak harap kan weekday mmg tak sempat nak masak...weekend je la nak masak untuk hubby..kalau weekend pun makan kat luar rasa bersalah pulak..