looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, June 17, 2008

mengantuk pulak

semalam aku keje sampai malam..nak kena siapkan report presentation...sampai kol 11 lebih baru balik...sampai rumah kol 12...letih2

yang kesian, hubby dan irfan la...diorang tunggu la aku siapkan keje kat ofis ni...nasib baik la irfan tak meragam...elok je main2...tapi habis la semua benda dia sepahkan....hubby pulak asyik tanya dah siap ke belum...ye la, dia pun dah letih dan mengantuk...

masuk dalam keta je irfan terus zzzzzz...sampai angkat dia masuk rumah pun dia tak sedar...dah ngantuk sgt la tu...aku pulak, kemas barang2 irfan, siap2 nak terus tido...letih betul...rasa berat je kepala...tak dapat tido lena lak tu...asyik terbangun je...

dan hasilnya, aku tersangat la mengantuk pagi ni...adoi la...ade jugak yang tertido depan pc ni nanti

1 comments:

Sue@MamaMaryam said...

ala cian wanie..keja sampai mlm..sy plak bw keja blk umah..lepas maryam tido mula la wat keja...tp tu la.. klu badan dah letih mmg tido x lena.. asyik terjaga jek..klu sy dok tgk jam... pastu nak p opis pg2 drive ngantuk..dah la jauh...nak buat camne kan? cari rezeki...

wanie..try la bg irfan jus kurma..dl kan maryam tiap2 bulan mesti kena demam panas sampai km kena bw p kecemasan kt hosp sg buloh la n selsema.. mmg tiap2 bulan rm200 utk duit klinik dia jek.. tp sejak 2 bulan ni km bg dia jus kurma genius nampak la perubahan dia..dah x demam (skit2 tu besa la sekali 2 mkn ubat dah ok) klu kena selsema x yah amik antibiotik dah..2-3 ari dah ok..syukur sgt2..sy dah stop bg minyak ikan n vitamin.. al-hamdulillah..wanie cuba la..mana tau ada rezeki irfan... selera mkn pun ok dah.. maryam pun mcm irfann kecik je..dah 2 thn tp still 9++kg lagi...