looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, September 16, 2008

bila berbuka berdua je

disebabkan buka posa berdua ngan irfan je hari ni, aku cuma masak



nasi goreng kosong...sesetengah orang panggil nasi goreng bo***..hehehe...masa bujang2 dulu selalu la masak nasi goreng ni...hubby pun suka makan nasi goreng bo*** untuk breakfast

kuey teow goreng..



ni utk irfan..kebelakangan ni dia tak berapa nak makan nasi...

dan sagu gula melaka for dessert

7 comments:

eija28 said...

wah wanie buat sagu gula melaka...sedap tu...berbuka dgn irfan jerk erk...wanie eija nak tanyalah..camner wanie buat letak lagu kat blog erk?

Sue@MamaMaryam said...

ala sianyer...masak sendiri gak puas wpun simple kan?

Cik Puan Mimi said...

lama tak makan sagu gula melaka ni ek.. sedapnyer.. teringin la plak tetiba.. mana nak cari ni ek.. nak buat tak pandai (tak pandai ker malas sebenarnya?? hehehe).. nak beli kat param, belum tentu kesedapannyer.. kekadang mahal jer lebih

yantz-yeem said...

eee..sedap nyer sagu gula melaka tu...aitu kan ms sy peknen ngidam sgt nak mkn sagu nie...tp dpt gak la..try wat sendirik asik la x menjadik!!!huhuhuhuh

lieya_latif said...

erm sedapnye sagu gule melaka....rajin wanie buat....oo irfan suke makan jenis mee2 yeak....takpe laa yg penting die nak makan...mee pun boleh jadi pengganti nasi kan.....

Hirda Ibrahim said...

lama x mkn sago gula melaka.... yummy!!

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

nasik goreng ty selalu gak iena buat kan jananh..jannah dah demand nak makan nasik goreng udang...sogu melaka tu buat terliurqq jerk..