looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, September 17, 2008

happy birthday to me

hari ni birthday aku...dah makin tua dah aku ni...beberapa tahun lagi nak cecah angka 3...huhuhu...

hari ni jugak irfan 23 mos...1 bulan je lagi nak masuk 2 tahun....makin besar anak bujang aku...tapi badan dia tak besar2...haih....

11 comments:

arine said...

Happy Besday Wanie! Semoga bahagia sekeluarga dunia & akhirat.Amin...

SaDi said...

happy birtday my dear... u lama lagi nak cecah angka 3... sadi tahun depan jeee.... huahauhauahuahauhuahauauahua...

Cik Puan Mimi said...

hapi besday wanie. semoga panjang umur dan murah rezeki..

harini nak celebrate + buka pose kat mana?

Yan said...

happy besday cik Wanie.. ala, kita ni dah cecah BIG 3 pun.. hik hik hik.. sama je.. asal hati tetap muda okkay..

rizza said...

happy birthday wanie... relex2 coool.. aku ni dah 32 pun org kata masih 25 hehhehhe

riang2 la selalu...awet muda

lieya_latif said...

selamat hari lahir wanie....
semoga bertambah2 diberkati olehNya.....

eija28 said...

happy besday wanie...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...wanie punyer besday sama tarikh lor dgn anniversary eija hari nie...eija dah berjaya buat letak lagu kat blog..thanks wanie ajor eija...

Zanna_MamaBatrice said...

happy besday wanie
yg keberapa nie?

semoga wanie dpt & capai apa yg terbaik dlm hidup yerk...berbahagia dgn keluarg hingga ke akhir hayat.....

Eisha said...

happy birthday kak wani...semoga sihat dan ceria selalu

mamaaina said...

Happy Besday....Wanie

semoga riang ria selalu..(macam riang ria di aidilfitri pulak)

Ayong said...

happy birthday wanie!