looking for unique and personalized gifts???

Thursday, September 4, 2008

buat perangai

hari ni irfan asyik mengamuk je...semua tak kena...dia minta biskut, aku pun bagi...dia campak...minta susu, aku buat, dia main tuang2 atas lantai...minta makan nasi dgn telur, aku pun buat..sekali dia makan 2-3 suap je...geram betul...aku suruh dia makan jugak...ape lagi nangis la....aku yang naik angin kang

seharian ni irfan nangis je...semua tak kena..nak masuk dapur tak boleh...meraung2 dia kat safety gate..geram pun ade...nak masak pun dah takde mood...terpaksa la ajak hubby berbuka kat luar hari ni...kehkehkeh...tapi ni awal lagi...mana la tau kot2 bersemangat balik nak masak....hubby tak suka makan beli bulan2 puasa ni...tak kena ngan selera nanti...katanye...

6 comments:

arine said...

awatnya irfan mengamuk arini plak. Die takde mood kut.

SaDi said...

perut dia meragam kot... sabar ok... bulan puasa ni byk dugaan...

SaDi said...

perut dia meragam kot... sabar ok... bulan puasa ni byk dugaan...

syazyatie said...

hi..rajin gak baca blog awak nie.
anak sy aleeya kalau dia suka sgt ngamuk camtu mesti dia xhepi kt taska atau tgh teething.last 2 weeks dia buat perangai camtu gak..sy n hubby conclude yang dia xhepi sgt kt taska (maybe ada budak buli dia kut). so, dia lepaskan tantrum dia kt umah..hihi

Jasfyra said...

budak2 camtu ler gayanya...xkena gaya nak ngamuk je kan..kadang2 geram gak..hehehe.aunty harap irfan xngamuk lagi tau...cian mama ngan papa

SaDi said...

ada BIG GIFT hari ni!!!! amik kat blog Sadi!!!!!