looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, September 23, 2008

pegi carrefour pulak

lepas berbuka, sempat pulak pegi carrefour subang...ni aku punya keje la mengajak mr. irwan..dia ikut kan aje karenah bini nye ni...kehkehkeh..

aku sebenarnye nak cari baju kurung...beli la sepasang baju kurung kat first lady..nak pegi jalan TAR, tak terlarat aku...nak pegi shah alam dah tak sempat..weekend ni dah nak balik teluk intan dah....tu la, last2 minit baru nak cari baju...kat first lady je la jawab nye....mr. irwan la yang bayar...hadiah birthday kata nye...hehehe

lepas tu baru masuk carrefour...beli susu irfan dan barang buat kuih sikit lagi....mr. irwan macam biasa mesti la nak beli air soya 3-4 kotak..hantu soya betul...

masa dlm carrefour tu, irfan nak buku...mr. irwan pun bagi la satu buku untuk dia pegang..coloring book..tapi tak beli pun...sebabnye baru je belikan buku sebelum ni...irfan ni mmg pantang nampak buku..mesti dia nak....bila dlm kereta irfan dah minta buku dia...mesti dia ingat aku ade beli buku tu...lepas tu dia tertido...bila sampai rumah irfan tido..tetiba dia mengigau...minta buku...terkejut aku...rasa bersalah pulak tak belikan buku tu...sampai mengigau irfan...

3 comments:

SaDi said...

alaaa.... cianyeee diaaaa.... :)

Ayong said...

yong pun tak larat nak jalan ke TAR tu..hati tu teringin gak..hehhehe

Jasfyra said...

mmg xlarat kan nak p jalan tar time2 ni..lagi2 nak ngajak hubby...xmay nya dia..uhuksss.beli je ar apa yg ada.hehehe

psst, nak tanya ni.camne ek nak masukkan iklan nuffnag tuh?saya dah register tp xreti nak buat camne dah..tgk blog org lain ada je iklan nuffnang tu.org kata leh wat duit..nak gak saya try..hehe