looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, May 27, 2009

20 weeks





pregnant




tadi pegi monthly checkup kat Hospital Columbia Asia...alhamdulillah baby dalam kandungan sihat...


ni gambar2 scan masa buat detail scan minggu lepas...masa 19 weeks


19 weeks


3D pulak
19 weeks


irfan seperti biasa sgt excited tgk baby masa saya tgh scan...bila dapat gambar yg di print je, terus dia kiss2 gambar tu...


kesihatan saya pulak macam biasa....diabetis terkawal dgn pengambilan insulin...jenuh nak kena cucuk insulin setiap kali sebelum makan....


mr. irwan cakap hari ni kita shopping ubat...hahahah...byk vitamin dan insulin....bil nye pun byk jugak...huhuhu....






written by,

18 comments:

Puan Iza said...

waa bestnya pic scan 3D tu....iza lum wat scan 3D lagi...nnt nak wat gak...Haikal dulu pun ada gak pic scan 3D nie...masa tu dia tgh hisap jari :-)

eMMa@iKKa said...

bukan ajer Irfan yang excited..aku juga excited bila tgk scanning photo nie...:) Jantina dah nampak ker???

Idida Aziz said...

mesti korang ada gelak2 senyum2 kan bila tgk bb tu gerak2....xsabar rs ye tak...take care

.: Leen-Awie :. said...

congrats.. suka tgk bila scan 3d tuh... hmmm keajaiban yg tak terkata...
ok, take care...

Hirda Ibrahim said...

camna hirda leh ketinggalan keretapi ni?? sungguh hirda x tau yg wanie preggy..sorry dear :)

alaaa bestnya, kami2 ni je yg x dak rexeki lg.
wanie scan 3D mahal x?
tgh survey2 gak coz plan 2nd bb nk gak buat 3D scan.

~~ciklinn~~ said...

wah akka pun xcited ni tgok gamabr tu..... hhuhuhh tingin nak baby lagi..kali nak amik scan 3d camni juga.. huhuhuhuh

doakan misi akak berjaya tau utk pegnant tahun ni... hahahhahhaha

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

kena suntik ke tiap kali nak mkn.. adoi takotnya.. harap wanie tabah.. n sihat sokmo.. syg irfan kt adik dia..

atty's said...

tingat lak masa dolu2 ..masa preggy..indahnya bila dpt tgk baby tuh kt screen..

☆ lieya latif ☆ said...

eiii bestnye...excited lieya tgk...irfan dah tak sabar2 nampaknye tuh

yantz-yeem said...

wah best nyer dah nmpk muka baby...19wk brpa bulan eks? hahahah mmg lembab toi math aku nie...ekekek

neezareef said...

bestkan lps scan tau tahap perkembangan baby..semuanya ok

maria said...

wanie pregnant eh? samalah kita.. tak sangka.. maria pun 20 weeks tthis week ;) congrats..

Mimi said...

sian kat Wanie kena injek insulin b4 makan..kakak saya pun camtu before ni..pregnancy dia yg 3 last ni..tiap2 kali kena diabetes..kena injek..jarum 'pen' insulin tu halus je kan...

dah nampak ke baby boy/girl? kalo 3D biasanya clear kan..najeeb dulu tak berpeluang pun nak buat..

watie said...

semoga baby n mak baby sihat :)

re = cuba lagi nanti akan ada lagi adiah tuk di rebut hihihi

Siti Rohana said...

semoga Allah permudah kan segala urusan wani...Amin...

Jue ~ mama DnD said...

Alhamdulillah bb sihat... scan 3d tu mmg bagus jelas..dulu dalila ada gak sekeping.. zaman danish xder lg 3d nie... kesian wanie, setiap kali nak mkn kena cucuk insulin ..sam kes mcm kakak ipar akak. dah tau ker bb aper..? wanie buat checkup ngan dr sapa kat CA..? hehe sibuk akak nak tau..

aeni said...

Tahniah kak wani!

CuTeMiUt78 said...

Salm singgah sini.. oh tahniah ya.. baru tau pregnant.. wah.. irfan tak lama lagi nak dpt adik ya..