looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, May 5, 2009

Second day di kluang

kita cerita pasal aktiviti di kluang pulak ek...


setelah kecewa tak dapat bersarapan kat kluang station jumaat tu, sabtu pagi2 lagi kami terus pegi kluang station untuk breakfast...kami pegi dalam pukul 8 lebih...ramai nye org...kena tunggu lama baru dapat meja...


ni sarapan mr. irwan
kluang station


saya punya...saya order roti bakar dan telur separuh masak..lepas tu telur nye saya letak atas roti tu..jadi la camni
kluang station


bukan ni je yg kami makan...yg tiada dlm gambar ade nasi lemak bungkus, karipap...hehehe....bukan breakfast, tapi melantak.....


lepas breakfast berposing2 dulu kat railway station

irfan yg monyok je sebab tunggu train tak sampai2...bising nak naik train
kluang station


mr. irwan pun nak berposing sama
kluang station


lepas breakfast, terus balik bilik...mr. irwan dan partner dia nak bersiap2 untuk pegi shooting....nasib baik zana sms ajak keluar...zana bawak saya dan irfan jalan2 di kluang mall....siap pegi playland lagi bawak irfan dan batrice...batrice sungguh comel ok...bijak bercakap..suka dgr batrice bercakap...irfan pulak seronok je ade batrice...bila dah balik asyik tanya "adik mane"...hehehe....sayang saya takde kamera...tak dapat la nak bergambar dgn diorang...thanx zana sebab sudi bawak kami jalan2..kalau tak mesti bosan kami kat bilik..



kami nak ke penang lagi weekend ni....kali ni bermalam kat pulau pulak.....ade sesiape tau tempat2 makan yg best kat penang tu....bagitau saya ye...







written by,

7 comments:

Jue ~ mama DnD said...

roti bakar tu mmg mengugat iman sehhh.. mkn plak ngan telur separuh masak...mmg peveretku... hehehe

Mimi said...

terliur tgk roti bakar dgn telur setengah masak tu..

nak gi penang ye weekend ni? bestnyer..part tempat makan tu x sure la..sebab da bertahun x ke sana..

Zanna_MamaBatrice said...

akhirnya wanie erk....nasib hari tu bukak railway....kalu x sure melepas lagi wanie nak merasa b/fast kat situ....
hari tu pun zana b/fast kat railway gark wanie..tp kul 9 lebih ler....he he he...cuti kan...kat situ mmg ramai wanie..nak tunggu meja kosong tu..mmg lama ler jugak...nak kena rebut2 gark ler....kalu nak lenggang, area kul 11 baru ler x berapa nak ramai coz' kul 12 tu tutup....
x try pau sambal erk....shedappp....

seronok dpt jumpa wanie...tp tulah, sekejap jer kan....tu pun x tahu nak bwk wanie gi jejalan kat mana.....hope wanie x kisah ler yerk....

irfan w/pun senyap...tp syok melayan dia....senang nak handle irfan nie....he he he....next time irfan gi kluang....auntie ajak gi mandi pool plak yerk....kita splash2 plak....

zana rabu sampai jumaat kat penang wanie....ingat nak stay sampai sabtu...tp rasa cam rindu plak tinggal batrice & papa dia lelama...hu hu hu

zai@umiaiman said...

bestnyer dapat gi jln merata2 ni... paling best dapat jumpa kwn2 kan..

suhaila-ab said...

roti bakar....roti bakar...roti bakar....sllllruuupppp....skang jugak buat!!!

yong ibu chem said...

sodap tul tgk roti bakar tu!!

best lah wanie..hoousewife kan..leh la ikut hubby ke mana saja..release segalanya kan..heheheheh

nak jadi housewife gak la..leh?

:)

eija28 said...

bestnyer roti bakar dan telur separuh masak...wanie nak ke penang erk...eija hari tu masa g penang mkn kat curry house kat batu maung....ikan bakaqq pun ada kat situ....try lah mkn kat situ...