looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, May 19, 2009

Appoinment ptg ini



ptg ni saya nak pegi hospital columbia asia....ade appoinment detail scan...dah pesan kat mr. irwan suh balik awal sikit...appoinment kol 6.30 nanti....

harap2 baby dalam perut ni dalam keadaan baik dan sihat...takut jugak sebab ade diabetis ni....doa2kan ye...


......................................................................................

nak resipi choco ball tu ye...saya amik kat internet je..kat sini resepi nye....


saya ni takde la rajin pun.......tapi kena la merajinkan diri untuk menaikkan berat anak teruna ku itu....dia kan susah sgt nak makan nasi..kena la buat macam2, dan bagi makan byk kali....dah makin kurus tau si irfan ni...dah makin nampak tulang2 nye...sedih betul...





"agak2 dah leh nampak jantina baby tak?...agak2 nye baby girl ke...hehehe"






written by,

8 comments:

Mama Aqim said...

wanie dh tak sabar nk tengok jantina baby yek! kekeke.. mmg la..kalu rin pon tak sabar nk tau.hopefully adik irfan gal, kalu boy next round la plak..

sharewithOya said...

hai wanie dan pakwan... tahniah dapat second baby... kenal tak sape nie... oya la.. nanti kalo tak ingat tanya la pak wan... aku ni baru je berjinak2 dgn blog ni... sblm ni takde masa plus tak reti sket pasal blog2 ni.. k take care...

~~ciklinn~~ said...

akak doakan segala2nya baikk yer.. amin..

hishh akak pun tak sabr nak tau adik irfan girl ke boy

Mimi said...

bestnyer nak gi buat detail scan..bole tgk baby lama2 kt screen :D

Jue ~ mama DnD said...

semoga semuanya selamat...
20 weeks patutnya dah leh nampak gender dia...insyaAllah.. dptlah seperti yg dididamkan...

wanie nak tya.. p CA buat checkup ngan siapa? dr raja juhaidah ker..?
kita pun igt nak wat appoitnment ngan dia..? ok tak dia..? preggy ker daku..???@#$%$@% hehehe...

eija28 said...

x sabar nak tahu jantina baby wanie.....

neezareef said...

stp kali check up msti debor2..
semoga semuanya selamat

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

oo bab nak pergi scan bb la yang paling best sekali time pregnant kan.. semoga wanie dapat bb girl seperti yang diharap2kan..