looking for unique and personalized gifts???

Friday, May 22, 2009

Free Photoshoot from liwaniel Canvas

Sticky Post...entry terbaru di bawah...



Promotion bulan Mei dari liwaniel Canvas







Ya Tepat skali!!!!!!
Betul tuh!!! Anda bukan bermimpi!!!!!!

Seperti yang dijanjikan dalam posting sebelum ini, kami sentiasa prihatin dengan pandangan anda semua. Dengan ini kami bercadang untuk mengadakan sesi photoshoot percuma untuk anda!!!!
Ya PERCUMA!!!!!!


Kenapa kami bagi PERCUMA???
Memandangkan ramai diantara korang yang nak gambar dicanvaskan tetapi tercari-cari gambar yang sesuai atau xde gambar yang sesuai, inilah masanya!!!

Betul ke percuma???
YA!!! anda cuma perlu menempah canvas bersaiz 12X16 ke atas di liwanielCanvas.

Bila??? Dimana???
Kami bercadang untuk mengadakan seisi photoshoot tersebut sama ada pada 23 May 09 bermula 9 pagi hingga 1130 pagi(30min 1 sisi), di area Putrajaya atau berdekatan dengannya (kami akan confirmkan kemudian).


Apa yang perlu anda buat???
Tempah canvas anda sekarang!!!
Perlu diingatkan, tempat terhad. Siapa cepat dia dapat.


Hubungi kami di iwanie@gmail.com untuk tempahan dan maklumat lanjut



note : 1. Photoshoot ini hanya untuk tujuan canvas printing, bukannya pakej outdoor photoshoot
           2. Photoshoot ehsan daripada PixelArt.
           3. Terms and conditon apply


p/s: Ingat!!! hanya 5 tempat sahaja ditawarkan... Jadi rebutlah tawaran ini segera!!!!!!






written by,

5 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

wah wanie
gud package ler wanie...

The Wife said...

bisnes photography rupanyer ye! can book a session with u guys la mcm ni bila balik msia! ;)

Fateen said...

congrats wanie.. so, irfan bakal bergelar big brother ek.. irfan pun dh tunjukkan yg dia bleh diharap tolong jaga adik nnt..

yantz-yeem said...

wani tahniah bakal dapt abby pasnie...huhuh knpa aku sedih tetiba bila dgr kengkwan dah ada yg pegnen?huhuhuhhuhu

Willie said...

Good idea.