looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, May 20, 2009

macam2

si irfan suka pulak main dalam bakul kain ni....perasan dia kecik la tu...ingat dia boleh muat masuk dalam bakul kain tu...siap nak baring2 lagi dalam tu


siap boleh masukkan bantal, soft toy dia dan baring dalam tu sambil tgk tv
DSC_0010

soft toy dia mmg kena ade kalau nak tido...sebelum tido, si irfan ni akan pastikan semua soft toy dia ade..."ladybird, ladybird small, bebear, lion, transformers(bantal peluk dia la)...kalau takde salah satu, bising mulut dia suh kita cari...lepas tu dia akan kiss2 semua soft toys dia tu sebelum tido...ahaksss


cubaan nak masukkan satu badan dalam bakul...
DSC_0012




written by,

8 comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

macam2 keletah si irfan ni..

eija28 said...

irfan nie sama kes ler mcm iman...suke dok dlm bakul

neezareef said...

mcm2 budak2 ade je idea dia kan

yantz-yeem said...

camtu la...tp kelakar pon yea kan tgk diorg masuk dlm bakul...masa nie je la wani..dah beso dah x dpt tgk diorg beraksi cenggini lagiks

~~ciklinn~~ said...

hadoiii mcm2lah irfan nie......

cantikk tau gamabr nie, comell sgt

Jue ~ mama DnD said...

bebudak mmg suka explore...hehehe best gaknyer duk dlm tu.. tu tandanya dia budak penyayang...nanti ada adik mesti dia sayng gila ngan adik dia..?
wanie..camna checkup hrtu..? dah tau ker irfan bakal pat dik pink ker blue...

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ...ade ajek si irfan ni nak buat.....ohoo manje gak irfan nie, siap kiss toys lagi....sok ade adik, kiss adik plak yeak

Fateen said...

hahahaa..kelakarlah irfan ni..
danish atau dania pun mcm tu gk bila dibiarkan main ngan bakul kain ni..