looking for unique and personalized gifts???

Thursday, May 28, 2009

Photoshoot session di putrajaya




ingat lagi tak sticky post Free Photoshoot Promotion by liwaniel Canvas?


Sabtu lepas liwaniel canvas telah mengadakan sesi free photoshoot untuk canvas printing...


Tarikh: 23 Mei 2009
Tempat: Taman Putra Perdana,Putrajaya
Krew Photographer: Pixelart Photography


sementara menunggu customer sampai, irfan yg berposing dulu...
outdoor photoshoot 23 mei 2009

outdoor photoshoot 23 mei 2009

outdoor photoshoot 23 mei 2009


eija aka mama iman pun join photoshoot tersebut...bergambar dgn eija dan iman sebelum dia balik..si irfan dah bukak baju dia...kepanasan
outdoor photoshoot 23 mei 2009


Terima kasih kepada photograhper2 Pixelart kerana telah sudi mensponsor sesi photoshoot kali ini...ketiga2 photographer Pixelart hadir bagi memeriahkan sesi photoshoot tersebut...

We really enjoy ourselves that day...harap eija dan hanis turut berpuas hati dgn sesi photoshoot tersebut


ini antara gambar2 yang dishoot oleh photographer2 Pixelart

eija dan family
outdoor photoshoot 23 mei 2009

iman yg sgt hensem...mr. irwan minat betul dgn rambut si iman ni
outdoor photoshoot 23 mei 2009

outdoor photoshoot 23 mei 2009


hanis n family
outdoor photoshoot 23 mei 2009

2 beradik yg sgt comel..harith dan maryam
outdoor photoshoot 23 mei 2009

outdoor photoshoot 23 mei 2009


website Pixelart Photography : http://mypixelarts.com/blog/


jenguk2 la
liwaniel Canvas ~ http://liwanielcanvas.blogspot.com untuk mendapatkan promosi yang terkini...byk lagi promosi menarik akan dtg...







written by,

12 comments:

ILA said...

canteknyer gambar2 nih....Ila tingin gak nak buat...tp hari sabtu mmg x dapek, Ila ngan hubby keje!! sayang btol...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

insyallah bila ada rezeki, kak mimi pun teringin nak buat satu hari nanti

mama mya said...

waaa bestnye bergambar2.. cantik gambo2 tue.. abg irfan nape x mau senyum :)

Jue ~ mama DnD said...

mmg chanteq... jelas & terang..menariks..

farah amoi said...

huhuu..memang superb!

eija28 said...

wanie....sgt suke dan superb ok gambar2 tu semua....canvas dan cd dah siap nanti wanie bgtau eija yerk....hari tu kan eija lupa nak ckp kat wanie....nanti nak suggest kat wanie photoshoot kat tmn. botani putrajaya...sana angel lg menarik tau wanie....anyway....tqvm!!!!

As said...

Cantik... cun... suka tgk...
superb....

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

bestnya...free shoot ni..

Puan Iza said...

Cantik...kalo ada rezeki nak gak wat ni :-)

Fazemy said...

Tringin gak nak gambar camni..tp nak kena pinjam anak org la. haha. Irfan nnti besar leh jd model..kecik2 dh training slalu(^_^)

atty's said...

cantik gambo2 tuh..

Hirda Ibrahim said...

ala sweetnyaaaa.....
nampak happy family sgt pic2 tu...
wanie, x nampak cam preggy pun. still maintain. bestnya....