looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, May 12, 2009

dinner di hammer bay ikan bakar





lepas mr. irwan habis shooting sabtu lepas, kami siap2 untuk keluar dinner pulak...kami pegi makan seafood kat hammer bay...


jom pegi makan
penang

berposing2 dulu la sementara tunggu makanan sampai...
penang


muka2 yang dah kelaparan...org sgt ramai kat kedai tu...tapi sekejap je makanan dah sampai
penang


yeah makanan dah sampai...

sotong goreng tepung....my favourite
penang


ikan jenahak stim limau
penang


lala masak pedas
penang

ade lagi yang takde gambar...kailan dan telur dadar...makan la sampai termuntah2...ahaksss


sedapnye dua beranak ni makan sotong
penang


irfan kan batuk2 dan selsema hari tu..masa dinner mr. irwan bagi pulak irfan air sejuk...dah irfan mengamuk2 nak minum air sejuk...makin teruk la batuk dia time tu...batuk tak berhenti2...siap muntah lagi...kami terpaksa la makan cepat2....lepas makan terus cari klinik...takut pulak kalau2 irfan demam pulak tgh2 malam...jenuh pulak nak cari klinik tgh2 malam...




"suara irfan dah macam penyanyi rock...serak2 gitu"




written by,

7 comments:

Mimi said...

yumm..lala masak pedass..sedapnyerr..

irfan batuk ye..
najeeb baru je sembuh dr batuk...tu pun sbb x pantang, minum air sejuk and makan aiskrim byk..lmbt sket nk baik..

Puan Iza said...

sotong goreng tepung tu paberet iza gak....yum..yum...sedapnya...

iannya irfan batuk2 ek...

Sham Ummi Echa said...

dlm byk2 tu..aku paling suka tang sotong goreng tepung tu.. nmpk cam rangup jer...

farah amoi said...

wahhh
kami yg dok penang ni pon x sapai lagi kat hammer bay tu

best sgt ke food situ
sbb 2~3 ari lepas masuk lam rancangan astro...

wanie mai penang...xsempat pon jumpa kami yea
kami skang brada di kelantan

ermmm
memang skang musim batuk and selsema

watie said...

adoii meleleh air liur nie hihihi

neezareef said...

ala....
x tahan tgk stg grg tpg
dh la skg x leh mkn goreng2..isk...nnti ai nk bls dendamm...hehe

Hirda Ibrahim said...

hirda br je tgk citer mkn2 warung kita kot kat astro. yg host dia mamat farouk hussein & mamat fr raja lawak tu..azrul.
dia ada mai mkn kat sini la.
nampak memang menarik..oh sedapnya ikan jenahak tu..yummeh!!