looking for unique and personalized gifts???

Thursday, May 21, 2009

sgt malas

hari ni saya sgt malas....malas nak update blog...semua2 nye malas la....nak bermalas-malasan je seharian ni...ahakssss


...........................................................................................................................................


kalau lalu depan kfc atau mcd, saje2 je la menyakat si irfan

mama: jom makan kfc
irfan: boikot la...(siap buat muka marah lagi)
mama: alaaa...jom la makan kfc
irfan: boikot la boikot

kalau paksa dia masuk kfc pun, dia siap keras2 kan badan tak nak masuk kfc...mcd pun camtu jugak....



.................................................................................................................................


oooo ye....promosi free photoshoot tu masih available lagi tau....kepada sesiapa yg berminat hubungi saya segera ye di iwanie@gmail.com ....sesi photoshoot tu akan diadakan sabtu ni (23 Mei 2009)....masih sempat lagi kalau berminat.....jgn lepaskan peluang ni....







written by,

12 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

bagusnya irfan..pandai dia boikot... haha klu maryam xde nyeh..suka benar ajak mkn kfc..

Puan Iza said...

pandainya irfan...tau dia boikot kn...

Jue ~ mama DnD said...

pandainya Irfan..tau plak dia boikot tu aper..? gud boy lah..

yong ibu chem said...

wah..irfan pun pandai dah boikot...

Mimi said...

bagusnyer Irfan..masih ingat lagi nak boikot..

mrs khairul said...

boikot? bijak2...kalo kanda xde maknanya...hantu KFC!!

wanie, pembawakan baby la tuh...hehehhe

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh...bijak...irfan pun pandai boikot ker.....

Zanna_MamaBatrice said...

ha ha ha ha
gelak arr wanie
ingat lagi time ajak dia masuk kfc hari tu...
memula tak tangkap lagi apa maksud dia...lemms kan zana...he he he
rupanyer....irfan boikot kfc erk...hik hikh ik

kelakar arr irfan..tp bagus...kecik2 dah tahu...auntie gak yg x sedar2 lagi.....next time kita gi tempat lain plak erk sayang

atty's said...

pandai irfan..faham dia boikot tu apa ye..

Nany said...

Thanks Wanie for coming to our house. Hannah suka sgt men ngan Irfan. Wpun masing2 kadang2 wat hal sendirik. suka tgk derang. Take care!

ILA said...

wah..IRFAN pandai boikot....bagus betol!! kalo si AFIQ x de maknanya. Lagi dia jerit2 nak masuk...pantang di offer..

CuTeMiUt78 said...

wah... pandai irfan.. still boikot ya