looking for unique and personalized gifts???

Thursday, May 7, 2009

penang, again

kami nak ke penang lagi weekend ni..seperti biasa la ikut mr. irwan shooting...kali ni kat teluk kumbar...


esok pagi2 kami balik teluk intan dulu...sabtu pagi2 baru kami ke penang....



ade sesiapa tahu tempat makan best kat penang tak?..boleh la kami terjah...




written by,

4 comments:

~~ciklinn~~ said...

wanie kenal tak kak sham... mummy sofie.... dia ada bawak akak mkn pasembor kat padang broom... sedapp gilerr dik pasembor kat situ....

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

untung wanie asyik ikut semua jer pegi buat job.. haritu ke kelantan, pastu ke kluang, ni nak gi penang plak..

apapun yang penting ENJOY ok!

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

opss silap tulis.. nak tulis "ikut suami", bukan ikut semua..

buzzybug said...

hari tu dah bg pakwan map tmpt mee udang kat teluk kumbar tu... terjah laa sana plak. :D