looking for unique and personalized gifts???

Monday, May 11, 2009

bermandi manda

irfan kan pantang nampak swimming pool..mesti nak pegi...kebetulan bilik kami di vistana pulak boleh nampak swimming pool..walaupun dari tingkat 16..hehehe...merengek2 la si irfan nak swim..


tapi bukannye saya tak nak bawak dia pegi swimming pool, tapi irfan tak berapa sihat...selsema dan batuk..kang saya bawak dia pegi swimming pool lagi teruk pulak batuk selsema dia...dah la irfan ni kalau dah masuk swimming pool jenuh nak mengajak nye naik...


kesian pulak dia merengek2...nasib baik ade bath tub....saya pun isi air panas dalam bath tub dan biar la dia main air dalam tu....tu pun dia dah cukup seronok dapat swim...ahaksss...siap tak nak keluar dari bath tub tu...ish ish ish


mr. irwan la yang melayan irfan main air
vistana

botol sabun pun boleh di buat main
vistana


vistana


seronok sgt dia dapat main air
vistana







written by,

11 comments:

Mama Aqim said...

hepinye irfan dapat main air dlm bath tab..Aqim pon suka main air gak.

Mimi said...

kids mmg suka kan mandi manda main air..

Zanna_MamaBatrice said...

syok irfan main air dlm bath tub tu...jadi ler irfan..
sat lagi kalu gi swimming pool harus selsema awak makin menjadi
dlm bath tub pun jadi ler....

atty's said...

bagus ar irfan..nasib nak mandi dlm tab ye,..

Sham Ummi Echa said...

kenmain hepi lg muka irfan dpt main air.. kira ok la dia x ksh dpt swim kt bath tub pon..

.: Leen-Awie :. said...

kemain hepi men air walaupun dlm bath tub... oklah tuh dapat berendam dalam air panas...

yong ibu chem said...

heheheeh

nasib ada bath up kan...

nak main air tu irfan..

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

budak2 mmg kdg sampai lebam pun nak gak berendam...

~~ciklinn~~ said...

hamboiii budak2 mmg kan sampai kecut mencut dlam air...itupun tak mau kuar..

neezareef said...

suke tul budak2 main air kan..rendam lama2 pn sanggup

☆ lieya latif ☆ said...

hih i hi seb baik irfan good boy, tak dpt swimming pool, bathup pun okey laa he he eheh...

budak2 kan wanie mmg suke main air, tapi tu laa kite ni risau kalo dah kene selsema bagai...takut lagi melarat....adal dieorg hepi kite layan kan ajek laaaaaa he hehe