looking for unique and personalized gifts???

Monday, May 4, 2009

Akhirnye...

entry di kluang saya skip dulu ye...gambar2 nye mr.irwan bawak ke ofis pulak...


saya kan teringin nak makan kacang pool..hari tu pegi kluang pun tak jumpa...mungkin ade kat jb je kot...tiba2 saya terjumpa satu kopitiam di bangi yg ade kacang pool ni...


so balik dari kluang semalam kami singgah di Kawan Kopitiam di seksyen 3 Bangi...mmg ade kacang pool...


mr. irwan order laksa johor..



dan ini dia kacang pool



tapi saya agak kecewa...saya suka yg kat jb tu...hmmm...haruskah ke jb semata2 nak makan kacang pool ni...ahaksss




"kacang pool ni kacang parang"





written by,

7 comments:

buzzybug said...

wani, adakah kacang pool tu sejenis kacang? tp, xnampak mcm kacang pun...

☆ lieya latif ☆ said...

kacang pool tu ape...pelik plak tgk ....ni yg buat nak try nie...lieya nak gi laa kawan kopitiam nieh...nak cube...cam unik ajek....

mrs khairul said...

wanie kacang pool tuh sambal kacang ker? hehehe..

p je la wanie..ble lah nnt ajak mr irwan jln2 kat JB..byk tempat menarik..

yantz-yeem said...

wah...nie gaya cam mengidam ke apa nie? ekekekek

Mimi said...

nmpk menarik la kacang pool ni..

Hirda Ibrahim said...

finally br leh buka blog wanie...selalu kalu buka asyik hang je tau..

kacang pool tu kacang merah ke?
x pernah lagi rasa... nampak cam sedap je.

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

kacang pool??? 1st time dgr...tgk gambar cam pelik je..sedap ke??