looking for unique and personalized gifts???

Friday, May 15, 2009

budak nak kena rotan part 2




ingat lagi tak projek si irfan kat entry budak nak kena rotan...


tgk pulak ape projek dia kali ni...kejadian berlaku masa saya tgh masak2 kat dapur...si irfan senyap main sorang2...










rupa2 nye...









DSC_0001



sekali dia conteng sampai ke kepala daa....jenuh nak menyental nye...ish budak ini...


........................................................................



semalam dinner saya goreng ikan pekasam yg mak saya bagi masa balik teluk intan minggu lepas...


tgh2 goreng, irfan menjenguk kat safety gate kat dapur


irfan: (sambil kerut2 kan muka)...bau ape ni?
mama: ha
irfan: (buat muka macam bau busuk sgt)..bau ape ni
mama: mama masak ikan masin...kenapa
irfan: ooo...bucuk la


hahaha...kalau goreng ikan pekasam kan bau nye semerbak satu rumah..irfan pun dah pandai komplen bau busuk sekarang ye....







written by,

7 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

SEDAPNYA IKAN PEKASAM....

~~ciklinn~~ said...

sedapnyer ikan pekasam...

hihihhih dpt bayangkan camner masa dia kp..... ooo bucuk la..hehehe

mesti kiut dgn muka2 dia kan

neezareef said...

adooiii...
nk jd abg notti conteng dahi lakk dahh

Sham Ummi Echa said...

sabo jer la... dan conteng smpai ke dahi la plak..

Mimi said...

irfan..notty-notty ye dia..

ikan pekasam mmg bau semerbak kalo menggorengnya..makan dgn nasi letak kicap sket pun dappp...

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh....sampai kat pale haaaaa....jenuhlaaa nak menyental tu wanie kan....heheheehheheh

uih pekasam....lieya suke...sedap kene ngan nasi panas2....kalo lieya plak goreg, satu blok kuarters aku ni berbau he hehehe....

ILA said...

isk..isk abg IRFAN mmg nak kene rotan ye?? sampai pala abg conteng ye??

wahh sedapnye ikan pekasam sambil diperahkan limau & makan ngan nasi panas...sungguh aku ngah lapo!!

sori sbb lmbt wish tahniah...for yuor pregnancy....