looking for unique and personalized gifts???

Friday, May 1, 2009

kami di kluang





kami dah sampai kluang...sekarang tgh berehat2 di inn...mlm nanti dan esok baru mr. irwan pegi shoot wedding


kami bertolak dari puchong subuh2 lagi...sebabnye ingat nak pegi breakfast kat kluang station...kami sampai kluang dalam kol 10 terus ke kluang station...


tetapi hampa...huhuhu
1


tutup pulak hari ni...huwaaaaa


esok pagi2 harus breakfast kat kluang station ni
2






"note to zana : camne nak contact zana...leh kita jumpa2"





written by,

6 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

he he he
tu ar wanie...
smlm semangat nak b/fast kat kluang station ngan harapan dpt jumpa wanie..sekali...dua2 kedai tutup lorr...punah harapan....
xpe...akan ku redah jugak pagi nie...
nanti zana contact wanie yer...he he he

atty's said...

semoga wanie,dpt bfast kt kluang station pagi nie..

Idida Aziz said...

yang ni ke penah kuar majalah 3 sbb kopi special dia...yg kalau ada nk bungkus dia isi dlm tin susu tu gak balik tuh....ms nengok kat majalah 3 tu mmg nmpk sungguh specialnya...

farah amoi said...

wahhh
jauh nye bekfes

syiok nye leh ikut hubby jejalan jauh je
sambil nyelam....minum air sama...

Mimi said...

wah..famous tempat breakfast nih..pernah masuk TV baru2 nih...dapt tk breakfast sana?

platinumZ said...

jom buat bisnes platinumZ.
info di http://platinumz-platinumz.blogspot.com/