looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, March 4, 2009

bergambar2 lagi

masih di pontian lagi...bergambar2 je

mr. irwan tgh bersiap2 untuk shoot



irfan pun nak jadi photographer jugak cam abah



org sibuk nak bergambar, dia sibuk mengutip daun kering



one happy family







"layan je la"






written by,

9 comments:

*Azie* said...

wao...irfan biar betul..wanie dia dah tunjuk minat dah tue

atty's said...

one happy family..suka tgk..

Idida Aziz said...

wahh kemain irfan...nanti besar skit bole tolong ayah amik gambar ok

lieya_latif said...

mane tak tumpahnye kuah kalo tak kat nasi....

ade bakat si irfan ni nak ikut jejak langkah abahnyer.....

CuTeMiUt78 said...

so nice view kat pontian tu kan..

Hirda Ibrahim said...

irfan pun nk jd cam abah gak ek...
cute je dok belek tripod tu...

Cik Puan Mimi said...

ni betul2 bapa borik anak rintik.. sama jer gambar belek tripod tu.. cute

Eina said...

one happy family...cantik view tuh...suker sgt...

Anonymous said...

wahhh...dahsat gak si irfan nie ek...bis lar bisness ayah die...irfan pun dah tere wat photography nie...wahahaha....