looking for unique and personalized gifts???

Monday, March 16, 2009

my birthday wishlist

kali ni kena tag dgn mimi dan hirda

The rules :

1) Make a list of what u want on your birthday

2) The list should be 10 numbers

3) Post the image of this award to your posting

4) Give it to 10 frens of yours

here are my 10 wishlists:



1. i wish my family always in good health and happy

2. i wish agar dapat keje secepat mungkin

3. i wish i can fully breastfeed my next baby

4. i wish for a baby girl for my next baby..hehehe

5. i wish dapat bercuti ke overseas

6. i wish dapat jadi isteri, ibu dan anak yang baik

7. i wish for a bigger car

8. i wish my husband dapat naik gaji byk2, gaji ribu2 so saya dapat duduk rumah je jaga anak tanpa fikir masalah kewangan....hehehe..tinggi betul angan2 ni

9. i wish dapat buat big birthday party for my son...

10. i wish to lost weight


ok nak tag sape pulak ye...
arine
ayangaizul
yantz
iza
k.mimi
kak farah amoi
sadi
kak gee-mama anis & aina
ciklinn
yong







written by,

3 comments:

Puan Iza said...

Samalah wanie....iza pun nak full breastfeed for my secong baby nie....insyaallah....mudah2an menjadi kenyataan...

Cik Puan Mimi said...

kak mimi doakan semoga next baby, wanie dapat baby girl ok..

As said...

uih... best kan buat tag ni... kami jer lum buat lagi.. huhuhu...
hmm kami doakan wanie dpt baby gal lak lepas ni...

Wanie... kami nak email address nak send invitation...