looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, March 25, 2009

bila dia berposing

irfan sekarang sgt suka bergambar...pantang nampak camera..mesti nak bergambar...dan tak susah nak suruh dia berposing...dia akan buat sendiri ape2 gaya dia suka...lepas snap, dia terus nak tgk gambar yg dah di snap tu...

bukan je suka bergambar, tetapi sekarang suka pulak nak mengambil gambar..tak kira la camera handphone ke, kamera kecil ke, kamera yg slr mr. irwan (yg ni semestinye la mr. irwan tak bagi irfan main)...tapi bukannnye dia reti nak ambil gambar pun...


antara aksi2 abg ipan berposing















"tak fotogenik langsung..huhuhu"








written by,

8 comments:

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

hahah suka tengok abang ipan posing kiut.. nak2 gambar no. 2 tu.. tu mesti gambar spontan kan..

cute baju thomas irfan, jarang baju thomas gambar besar cenggitu..

wanie nak tanya sikit, semua gambar2 dalam entry wanie ni, snap dari dslr yerk.. cantik la.. pandai wanie gune dlsr.. kalau akak ni, mesti nak kena belajar dulu

Sham Ummi Echa said...

ok la tu ... echa pon skang da suka brgambo.. ari2 sibuk nk brgambo.. tp ntah hapa2 posingnyer..

abang ipan???aik...da ada adik ker?? heheheh

☆ lieya latif ☆ said...

dah cam upin ipin tgk irfan nie...cute!!!

wah2 dah pandai posing yeak....makin sakan lee mama nye menembak kan....he he he

aimi @ kamalina said...

sapa kata tak fotogenik??? cute laa..esp yg no 2 tu...mcm robot..

~~ciklinn~~ said...

ala pandai dia berposing tu..... ada gak gaya yg lain2....kalau anak akak peacee tu jerlah yg dibuat nyer..sengett camne pun mesti nak peace...

re: haah dik akak nak jual rumah tu... sbb ingat nak beli rumah lain dekat2 area rumah akak nie....

masviona said...

budak2 skrang nih bijak.....kecik2 lagi dah byk benda dah tau...cam anak saya pun suke benor bila org nak amik picca dia siap leh ckp "maile"....maksudnya smile lah tuh...klakor sungguh la weei

eija28 said...

lps nie boleh jadi model mama kan?mcm2 aksi di irfan nie...pandai posing!!!!

honeylanz said...

salam.. ni kalau my son, aeisy tgk irfan pakai bj thomas ni..mesti dia pun nak satu. hehhee