looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, March 11, 2009

nak balik dah

lepas maghrib arul dan wife hantar kami ke airport...rumah dia ngan airport dekat je....

terima kasih byk2 arul dan wife kerana sudi melayan kami sepanjang kami di kota bharu...sampai ke rantau panjang diorang bawak kami...rasa macam menyusahkan korang pulak...



irfan yang asyik nak bergambar je



serba serbi oren..ahakkss



fireflyz ni kapal terbang nye kecik je...tapi mr. irwan kata seat dia lebih luas dan selesa berbanding air asia...





"boleh la naik airplane lagi lepas ni..nak ke mana pulak"








written by,

4 comments:

Cik Puan Mimi said...

seat AA sekarang ni dah selesa dari yang dulu..

Mimi said...

Irfan suka posing kan..senang la nak suh gayakan camna pun..sporting je anak teruna wanie ni

mama mya said...

waa bestnye jalan2.. gambo pun cantik2.. yg lagi best dapat naik kapal terbang :)

~~ciklinn~~ said...

mmg comell budak baju oren itu berposing tau..