looking for unique and personalized gifts???

Monday, March 30, 2009

Birthday party adriana




tarikh kejadian: 29/03/2009
masa kejadian: 3pm - 6pm
tempat kejadian: Shah Alam



irfan bergambar dgn birthday girl...comel adriana...suka sgt dgn baju dia tu




ya..semalam kami pergi birthday party adriana...sgt meriah...terima kasih as kerana sudi jemput kami sekeluarga...

kami sampai tepat2 kol 3...geng2 lain lum sampai lagi..tak lama lepas tu k.mimi pulak sampai...dan diikuti dgn yg lain2...

sebelum makan2 bergambar ngan as dan k.mimi dulu..



makanan pulak sedap2..ade nasi ayam, roti jala, sate dan macam2 lagi la....irfan suka sgt dgn nasi ayam...saya amik sepinggan je nka kongsi dgn irfan..tapi irfan yg makan sorang2..dia tak bagi saya makan pun...hehehe...


ila dgn afiq dan akid...



sue dan ciklinn...maryam pulak tgh tido masa sue sampai..



kesian hardy tak berapa sihat hari tu...meragam je..asyik ajak balik



irfan dan baby akid..irfan suka sgt baby...pantang nampak baby mesti nak pegi dekat..nak pegi sendiri malu...tarik2 la tgn mama dia ajak tgk baby sama..



irfan dan maryam



cake cutting time...happy birthday to u..happy birthday to u..happy birthday tu nana..happy birthday to u....irfan pulak bila nampak nana tiup lilin dia pun sibuk nak tiup sama..



irfan bising nak amik gambar abg farhan..dia nak snap sendiri



budak botak tgk makan kek...makan krim dia je lebih



mommies bergambar ramai2 sebelum kami balik



irfan sgt pemalu ok...kalau org tanya2 dia mesti dia tersipu2 malu, tak nak jawab....geram pulak...main pun sorang2 je...bila la irfan ni nak pandai berkawan




"kalau buat birthday party jgn serik jemput kami lagi"







written by,

9 comments:

yantz-yeem said...

wah besh nyer birthday...nmpk cik lin pon ade....sonot nyer....

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

wanie tau tak, kak mimi susah sangat nak amik gambar irfan.. pemalu sungguh.. alala sporting jugak irfan ni nak ambik gambar abang farhan. tapi abang farhan tu pun pemalu gak sebenarnya..

wanie tq gambar tu tau.. cantik sangat.. nanti kak mimi buat entry pasal tu

ILA said...

suka tgk IRFAN makan...

ermm IRFAN hint kat papa ngan mama la tu...dia nak adik!!

As said...

wanie.... 1st time kiter jumpa... tp x byk sgt borak... tp best sgt sbb dpt jumpa wanie & family... especially irfan... bila potong rambut cam tuh nampak sgt dia dah besar... thnaks for the present... Sorry ya kalo x terlayan.. lain kali kalo kami jemput jgn segan dtg lagi ya....

CuTeMiUt78 said...

wah.. meriah ler.. jumpa blogger plak tu..

☆ lieya latif ☆ said...

wah happening tgk pic wanie nie...cantik2....suke tgk pic irfan tgk akid tu...wah dah tak sabar2 irfan nak ade adik....kene cepat2 ni wanie....he he he

kalo tak lieya pun ade kat sane....hu hu hu....sedey....

ooo irfan suke makan krim kek yeak...leh laa geng ngan mia nie....he he he he

Linda Latip said...

hai wani! thnks bb komen kat blog..tu la smlm dah tnya nma wanie kat ciklin, tp sbb meriah sket, tak dgr..msa tulis entry pg td, pueh kerut muke duk ingt nma wanie.. ehehe gbr cantik²! tmasuk gak gmbr makcik xberkepala kt blkg hahaha..

wanie naty nk copy gbr yg renramai tu bleh tak? ehehe..kami tk bwk kemere lak smlm..gegas dr JB..adiah pn kna KIV tuh..

~~ciklinn~~ said...

salam dik..best akka dapat jumpa wanie... huhhuhuh walau kau tidak mngecam akak mu ini..hahhahah..pendiam kau yer dik.... akak ko ni yg tak reti2 nak totop mulut hhahahhahhaha

irfan mmg pemalu okeyy....oklah tu baik jer dier..taklah mengaruk mcm anak teruna akak tu... huhhuhuhuh

Hirda Ibrahim said...

wanie,
irfan sgt behave ok...
bukan irfan je, hardy pun x reti nk bersosial dgn org...
kalu x mo bersosial dok diam2 x pe, ni dok merengek... rupanya dia nk demam... hmmmm...