looking for unique and personalized gifts???

Thursday, March 19, 2009

kenapa blog tak byk update

kebelakangan ni saya takde mood la nak berblogging....kesihatan saya pun tak menentu sekarang...tak leh nak dok depan pc lama2....saya ade jugak jenguk blog korang semua..tapi saya tak tinggalkan komen...

so sekarang ni kurang la entry kat blog ni...tunggu ade mood untuk berblogging balik...saya sekarang tgh create satu lagi blog baru..tapi tak siap2 lagi..dah 2 minggu dah...adoila....bila la mood nak mari ni..






written by,

12 comments:

lieya_latif said...

apesal ni wanie.....takpe2, take ur time.....

aimi @ kamalina said...

wah..buat lagi satu blog??? rajinnya wanie..

eija28 said...

apsal x sihat tu?wah create blog baru lg yerk....

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

blog aper lagi wanie??
memang iena pun mcm tu..kdg2 terlebih mood..

Nurul said...

nape ni kak wanie???tak pe ambik masa k tapi jgn tgal lama-lama lak blogging ni ye t bersarang plak hehehehehe....

Puan Iza said...

ada blog baru???? rajinnya wat...

atty's said...

tak pe..take ur time..sis..kty pun baru je larat nak blogwalking

farah amoi said...

mmm
nape plak nak buat blog baru
yg tuh berbayar kot?

Jue ~ mama DnD said...

samalah wanie penyakit yg kita alami. akak pun skang ni malas tul nak update blog...badan pun x berapa sihat...

Zanna_MamaBatrice said...

x sihat ke wanie....
xpe arr wanie...take your time
ehem ehem...kot2 xde mood nak berblog coz' abg ipan nak dpt kawan kot...he he he...gurau jer wanie.....

rajinnye nak create blog baru wanie....

Cik Puan Mimi said...

wanie nak buat blog baru ker? ni mesti pasal masak memasak kan.. setiap hari ada jer menu yang wanie masak.. kalau compile kan, senang nak rujuk

Mimi said...

nnt bagi link tau blog baru tu...takpe, slowly..