looking for unique and personalized gifts???

Monday, March 9, 2009

trip to kelantan

khamis lepas kami ke kelantan...mr. irwan ade job shooting wedding kat kota bharu...saya dan irfan semestinye la ikut...dapat la jalan2 sekali...

kami naik flight ke sana...naik firefly je...kalau nak drive mesti penat.....7-8 jam baru sampai....naik flight 1 jam je dah sampai..

irfan la paling excited nak naik plane...dari rumah lagi dah bising nak naik plane..ye la..ni first time naik plane...

dah dlm kapal terbang


khusyuk betul dia baca...macam tau baca je


sebelum take off duduk sebelah saya...lepas take off duduk sebelah mr. irwan pulak...tak ramai org...byk seat kosong


dah sampai pun kota bharu...tgh tunggu member mr. irwan jemput kami...sepanjang kami di kota bharu, member mr. irwan ni la yg bawa kami jalan2 di kota bharu...





"dah turun plane asyik tanya bila nak naik plane lagi"







written by,

8 comments:

suhaila-ab said...

seronok dapat pegi kelantan..boley beli tudung...

CuTeMiUt78 said...

wah..seronoknya dpt jenjalan ya

Jue ~ mama DnD said...

syoknyer Irfan naik airplane..dia dah pandai menikmati naik kenderaan lain selain keter.. dalila pun skang dah minta nak naik airplane.. penah bw dia naik tp masa tu dia baru 1 thn lbh tatau per pun...

Hirda Ibrahim said...

excited ek irfan naik plane?? muka serius je dok mambaca tu...

wanie, nampak seat firefly lagi comfy fr air asia seat.

Mimi said...

Firefly ok tak Wanie? Saya x pernah try lagi Firefly..
Irfan da 'terseronok' naik flight ye..hihi..pasni mama and abah kena la bwk naik flight lagi nih..

arine said...

sonoknye jejalan naik plane!

Syakir Zainol said...

ohooo gi kelantan ye tak kabo... nak kem salam kat nik aziz...



http://syakirzainol.blogspot.com/

Zanna_MamaBatrice said...

berkerut dahi irfan membaca yerk
baca apa tu abg ipan...?

tu arr wanie
kalu drive mmg berjam2 ler jawabnyer kan
kalu naik flight sejam jer....
tp terbatas ler sikit xtvt berjalan2 kan