looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, March 3, 2009

ke pontian

sabtu pagi2 lepas subuh kami bertolak ke pontian..segar sikit jalan2 pagi2 ni...irfan pulak tido je dari puchong sampaila pontian....

sampai pontian nak dekat kol 11...terus check in dan mr. irwan terus ke bilik pengantin untuk memulakan shooting...pengantin make up kat hotel yg kami duduk...bila mr. irwan dah pegi shooting, saya dan irfan melepak je la dlm bilik...mujur la hotel dekat dengan kedai makan dan giant....boleh la bawak irfan jalan2 ke giant sekejap..

irfan lepak2 sementara tunggu mr. irwan balik


nak maghrib baru mr. irwan balik...lepas tu kami bersiap2 pulak untuk pegi dinner...pengantin ajak kami makan seafood kat tanjung piai..dengan family pengantin semua...makan besar la kami...pengantin belanja..hehehe

sedap jugak seafood kat situ...menu kami ikan sweet and sour, ketam cili, butter prawn, sotong goreng tepung, tomyam, kailan, sayur campur dan nasi goreng..ade 4 meja semua nye...puas hati dapat makan ketam...hehehe...

balik je hotel, terus tuju katil...



tgk irfan tu..org lain dah kekenyangan..dia sampai2 hotel je mintak susu...irfan sebelum tido mesti nak susu 1-2 botol dulu...







written by,

6 comments:

Mimi said...

sedapnyer dapat makan seafood..yumm..pengantin belanja pulak tu...untung tul..

Mrs. Hasanif said...

sedapnya wanie....terliur sudah..

Cik Puan Mimi said...

seafood kt tg. piai tu memang sedap.. akak masa duduk johor, selalu gi situ.. fresh2 dan boleh makan kat tepi laut.. nyaman jek

lieya_latif said...

ERMMM sedapnye seafood......lagi2 dapat mkn fresh kat area pantai....dah la pemandangan cantik, sure seronok......

suke tgk pic atas katil tu....masing2 dah ngantuk bile perut dah kenyang kan..

*Azie* said...

amboi anak abah betul...

CuTeMiUt78 said...

ha'ah kat tg piai memang sedap makanannya.. heh..heh.. cam mirul je.. sebelum tido mesti nak susu 1-2 botol..baru blh lena