looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, March 18, 2009

my new online store

Sticky post



saya baru nak menjinak2 kan diri dalam bisnes online ni...kecil-kecilan je..

liwaniel shop


liwaniel shop ade menjual pakaian kanak2 berjenama yang original...ke semua pakaian tersebut adalah original dari UK...

sila2 ke sini untuk melihat koleksi pertama thomas and friends di liwanielshop...




thomas jeans1


mari beramai2 ke liwanielshop untuk mendapatkan pakaian berjenama dari uk...













written by,

14 comments:

iza iziana hasan said...

comey...

Idida Aziz said...

dh nengok dh...nanti ada yg sesuai utk pica atau uwais bole beli ok...selamat maju jaya

Zanna_MamaBatrice said...

gud job wanie
insya allah, akan menjengah shop wanie tu......

Cik Puan Mimi said...

good luck wanie.. semoga success bisnes dari rumah..

viruspadu said...

bagusssssssnyaaaa

nanti kita tgk2 sama yer

Puan Iza said...

Wah! dh ada shop pulak....smoga berjaya wanie.....

yantz-yeem said...

wah tahniah wani...dah bukak kedai..dah cuci mata dah....nnti upload le byk lagi eks...mana tau berkenan :)

Mimi said...

wah..wanie pun da mula berkecimpung dlm bidang bisnes ye..
best of luck in ur biz..nnt upload lagi baju2 lain k..

As said...

uih... dah ader shop erk... dah tgk dah... nanti kalo ader berkenan di hati leh la order...

lieya_latif said...

wah....dah ade bisnes...semoga berjaya yeak wanie..insyallah ade yg berkenan lieya order yeak....

Nurul said...

salam..wah dah ada bisness online ye...

semoga berjaya dan jgn putus asa ye...

Nurul mula2 dlu pun agak was-was nak buka bisness online ni tapi akhirnya alhamdulillah...

mrs khairul said...

wanie..moga berjaya..nnt niza tgk2 dulu kot2 ada yg berkenan..

mama mya said...

selamat maju jaya :)

Sham Ummi Echa said...

wah da start bisnes skang..moga success k..

sy tgh jenguk2 sales blog wanie ni..