looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, March 31, 2009

Hadiahnye

masih ingat kuiz pixelart photography hari tu?...masih ingat pemenangnye?...setelah sekian lama baru nak buat entry pasal hadiah yang mereka dapat...


untuk hirda...canvas photo bersaiz 8' x 8'
canvas hirda


dan utk k.mimi gambar 8r beserta frame
8r k.mimi


saya nak minta maaf kepada pemenang sebab lambat deliver hadiah...terutama sekali k.mimi...baru deliver gambar k.mimi ahad lepas masa birthday adriana...sorry ye k.mimi..




korang berminat tak dengan canvas photo?..tak berminat ke untuk memiliki canvas photo macam hirda tu?...kalau berminat, masih boleh order kat saya ye...jom beramai2 order canvas photo ni...boleh la hias rumah dgn canvas photo yg menarik ni...


email saya di iwanie@gmail.com untuk tempahan dan maklumat lanjut...


ooo ye...saya ade tgh buat blog baru untuk canvas ni...masih dalam pembikinan..nanti saya war2 kat sini ye




written by,

6 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wanie, cantiknye.....pic hirda tu nampak cam sweet jek...suke tgk...pandai hirda pilih pic tu untuk dikanvaskan....

kak mimi jgn ckp laa...loving couple gituuuuu....cuns!!!

Ayumieza said...

cantizzznya gambar2 tu terang btol..pandailah akak wat

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

tq wanie.. nanti kak mimi buat entry khas yer..

~~ciklinn~~ said...

alahi cantik2 nyer tu....ha dik nanti buat blog khas..leh tgok berapa harga nyer....tingin lak nak buat bila tgok gambar hirda tu

yong ibu chem said...

wah..mcm best gak kan gmbr canvas ni...

nanti2 blog kan ye..nak riki2..

Hirda Ibrahim said...

wanie,
kami pun plan cam nk tambah lagi 2 camvas photo. tapi this time nk black & white. insyallah bila ada extra $$$. kalu lepas bln 6 still dpt price promo lagi ke? hehehhe

aku dh agak dh, bila mimi kata dia bg pic berdua dgn laki dia, aku dh agak sure pic time raya tu..
tapi cute..

eh, lupa nk ckp.. org2 yg dtg umah, kagum tgk canvas photo kami (wahhh bangga). & the best part semua x sangka benda tu atas canvas.

thanks a lot :)