looking for unique and personalized gifts???

Thursday, February 12, 2009

Pemenangnye

saya ingain mengumumkan pemenang bagi kuiz Pixelart Photography
pemenang dipilih berdasarkan jawapan yang paling tepat dan pantas..

Siapakah pemenang nye?




















Pemenang yang memenangi hadiah canvas photo bersaiz 8' x 8' adalah




dan pemenang kedua yang memenangi sekeping gambar 8r adalah





tahniah kepada pemenang..yang tidak berjaya jgn sedih ye...manala tau tetiba ade kuiz lagi ....





kepada pemenang sila berhubung dengan saya untuk proses penghasilan hadiah anda...








written by,

12 comments:

*Azie* said...

wah hirda menang syoknyer.....tahniah...tahniah...tahniah jugak kat kak mimi...

~~ciklinn~~ said...

wah tahniahhh pada hirda n kak mimi..

eMMa@iKKa said...

wah!! pemenang-pemenang nyer semua dr geng-geng kita juga. Tahniah buat Hirda dan Kak Mimi k!!! Syabassss!!

Zanna_MamaBatrice said...

congrate hirda
congrate kak mimi

best lorrr

Sham Ummi Echa said...

congrats hirda... terer ko seh.. bes ar ko dpt hadiah canvas printing tu..

congrats tu mimi too

fazemy said...

Tahniah! Walau saya tak menang..sob sob sedih ni. Padahal mmg bg jwpn blasah je ada hati nk menang. haha. Walau tak menang saya nak order jugak canvas tu. Mcm cantik. tgh cari gmbr mana nk buat canvas ni. hee

farah amoi said...

taniah pd pemenang

pd penganjur...wat ler contest lagi

CuTeMiUt78 said...

wah... tahniah kepada pemenang..

Hirda Ibrahim said...

Thanks wanie & iwan (sambil taip ni idungku kembang2 coz serius terkejut + excited + bangga). ni 1st time join contest kengkawan blog buat & menang...
Alhamdulillah..rezeki hardy walaupun study last minute.. ;)

ps: nanti hirda email pic k? tgh nk pilih pic ni. :)

atty's said...

tahniah pd pemenang..

[[ yong ibu chem ]] said...

wah..tahniah to hirda n kak mimi...

hadiahnya best tu !

As said...

Hirda & kak mimi tahniah ....
syok la bila menang2 hadiah ni...