looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, April 1, 2009

with his new cousin

irfan kan suka baby...seronok la dia bila nampak ade baby kat kg sri aman...

sekejap2 nak kiss..sekejap2 intai baby kat dlm kelambu...bukan main seronok dia


cubaan untuk kiss baby haikal..



tak boleh baby haikal hilang dari pandangan mata dia..mesti tanya "baby ane, baby?"....sampaikan baby haikal masuk bilik untuk menyusu pun dia nak ikut...kalau tak bagi irfan masuk bilik mak lang nye, merengek2 la dia nak tgk baby...hmmmm...


dan kiss lagi



mama: ni baby sape?
irfan: baby alang
mama: sape nama baby?
irfan: baby aika (haikal)






"irfan tak sabar nak baby ke?..tunggu ye sayang"









written by,

11 comments:

~~ciklinn~~ said...

hishh ibu ni tak paham2 lagi ker..irfan nak adikk lor....

☆ lieya latif ☆ said...

excited plak lieya bace ....tak sabar2 betul irfan nak adik kan....penyayang betul irfan nie, mmg ade tokoh abg long yg baik...

ape lagi wanie, cepat2 laa tau...lieya doa kan wanie cepat2 preggy ....amin

neezareef said...

npk penyayang je irfan

atty's said...

nampak sgt irfan nak adek nie..

arine said...

hemm..abg ipan tak sabar nak adik ni.

As said...

wanie... baik betoi irfan ngan bb... nampak penyayang... suka tul... hmm dia dah hint tuh.. bila lagi.. hehehehehe

Hirda Ibrahim said...

lovingnya...
nanti dh ada adik, senang byk le wanie...
hardy x tau le bila nk tunjuk ciri2 suka kat baby. rasanya dia dh boring tgk baby kat nursery dia kot.

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

insyallah hajat irfan nak dapat adik baby akan termakbul.. auntie doakan

Idida Aziz said...

amboiii penyayangnyer abang irfan ni....nih harus kalu ada adik sendiri nanti pandai jaga...

Sham Ummi Echa said...

apa lg wanie..irfan pon da ada gaya jd abg penyayang tu.. kena proceed cpt ni...hahhaha

Sham Ummi Echa said...

apa lg wanie..irfan pon da ada gaya jd abg penyayang tu.. kena proceed cpt ni...hahhaha