looking for unique and personalized gifts???

Monday, April 27, 2009

balik dari penang

weekend lepas kami ke penang...mr. irwan ade job kat sana...mlm semalam baru kami sampai puchong...sgt penat ok...saya ni dah la tak suka dok dalam keta lama2...sakit2 satu badan semua...


kami bertolak ke penang pagi2 jumaat lepas subuh...mula2 ingat sampai awal nak pegi sekolah kami dulu...mrsm balik pulau...tapi bila call2 ramai cikgu yang dah pindah...tak jadi la pegi...tapi teringin jugak nak melawat sekolah kami dulu...takpe2...lagi 2 minggu kami akan ke penang semula...mr. irwan ade job lagi kat penang lagi 2 minggu...


sepanjang bulan 5 ni tiap2 minggu mr. irwan ade job luar kl..alhamdulillah, rezeki...weekend ni pulak kami akan ke kluang...penatnye travelling ni


sebenarnye nak update aktiviti kami masa kat penang...tapi mr. irwan pulak bawak gambar2 nye ke ofis...esok2 la baru saya update gambar2 nye....






written by,

6 comments:

Mimi said...

bestnyer Wanie dpt ikut Mr Irwan ..sambil2 tu bole la makan angin sekali..

zai@umiaiman said...

best gak kan sambil2 tu leh cuti2 m'sia

eija28 said...

wanie.....sambil2 tu best g mkn angin ikut husband......

yantz-yeem said...

syiok nyer...dpt gaks jln sana sini kan....

~~ciklinn~~ said...

wah sonok tu jalan2..... bestkan gi penang

Puan Iza said...

ni kira 2 dlm 1 la yea....keje dan makan angin skali :-)