looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, April 21, 2009

diet konon nye

sekarang saya sgt jarang masak untuk mr. irwan...kalau weekday, saya prepare breakfast je untuk mr. irwan..lunch semestinye mr. irwan makan kat ofis...untuk dinner pulak, mr. irwan tak bagi saya masak...mr. irwan tgh berdiet sekarang ni...ahakss...mlm cuma makan yg simple...macam roti dan salad ni




weekend pulak, selalu nye kami keluar jalan2, tak pun balik kg sri aman, tak pun mr irwan ade job wedding...mmg tak makan kat rumah jugak la kan...selalu nye saya cuma masak simple2 je la untuk irfan...teringin jugak nak masak tom yam ke, asam pedas ke..tapi takkan saya nak makan sorang2 pulak...

weekend baru ni parents saya datang...dapat la masak asam pedas ikan terubuk...gambar takde ye...kamera mr. irwan bawak gi shooting...





written by,

8 comments:

Hirda Ibrahim said...

bagus irwan berdiet. shahnun pulak, hari2 kena mkn nasi for dinner... so, hirda pun TERmkn le sekali...hehhe
so, sila salahkan suami bila isteri bam2 ye...

Sham Ummi Echa said...

oo..tgh diet ek... ok ar tu.. x yah msk kan...otomatic wanie pon diet skali la..

~~ciklinn~~ said...

wah bagus tu dia diet..senanglah wanie tak payah susah2 masak...tpi irfan tetap mkn nasik kan..

dik akak lawak giler tgokkk hasil seni irfan tu..hadoiii habiss satu bdn ha di contengnyerrr...... hilang tak basuh?

Mimi said...

baguslah Mr Irwan nak berdiet..kalo dpt suami yg 'cintakan makanan' mmg kita pun akan terjerumus sekali..uhuk

As said...

diet... bagus la en. irwan diet.. kami lak baru nak mula... dah start bambam la... huhuhu...
so x amik nasi.....kebulur la gak...

☆ lieya latif ☆ said...

camni pun sedap gak...senang tak yah makan berat2....boleh rehat kan perut gitu!!!

farah amoi said...

huhuuuu
kalu ngan wanie nih

masak apo pon...x jd nak diet
very the pandai masak and mhias menu nye

akak suka dik !

eija28 said...

sedapnyer roti dan salad!!!!selamat berdiet....