looking for unique and personalized gifts???

Monday, April 20, 2009

new baby in the house

minggu ni akan ade baby kat rumah...i'm baby sitting my nephew for 1 week...SIL dah start keje...

saya start jaga baby haikal hari ni...tapi saya masih takut2 nak dukung...hehhe...masih kecik...dah 2 bulan tapi berat baru 2.5kg...tapi nasib la baby haikal ni tido je...tak merengek2 minta dukung sgt...ahaksss...

saya pulak boleh la biasa2 kan diri dgn baby...boleh la buat persediaan bila irfan nak dapat baby nanti..hiksss...lama dah tak pegang baby baru lahir ni...




written by,

14 comments:

oli said...

nak tengok gambar baby

Sham Ummi Echa said...

ooo jd baby sitter smntara la nih.. tp ok gak kan kalo nk jd baby sitter ni.. kalo wanie bosan2 leh gak dpt income.. tp tu la.. da lama x pegang baby..mesti takut2 n kekok kan.. nk plak kalo baby tu kecik sgt..

☆ lieya latif ☆ said...

oo yeke....takpe wanie, baru2 mmg kekok, dahlame nanti okey kot....okey gak tu sebagai persedian cewaaah!! ape laa reaksi irfan bile ade org lain kat umah tu kan, tapi irfan suke baby , mesti die excited, takut lepas seminggu tu nanti bile haikal dah takde, irfan rindu plak nanti....

ILA said...

hik..hik..hik training jgn x training hehehe

arine said...

ooo wanie jadi babysitter la ye sekarang ni? bagus la, boring2 ade baby.

Eisha said...

irfan da ade kawan la kat umah tu

As said...

jadi bb sitter.. best nyer... ader la bunyi & bau bb kat umah wanie... sure ifran suka ader kawan.. leh la dia main² dgn bb... irfan kan suka bb....

Puan Iza said...

wanie jadi bb sitter ke? bestnya ada bb. mesti irfan suka sbb ada kwn kan?...tak per wanie, nnt lama2 biasalah tu...

atty's said...

mesti irfan suka ade kawan ..tuh

Zanna_MamaBatrice said...

wah wanie
syok jaga baby ooo
zana pun baru dpt anak sedara baru
gurl...geng lagi ler ngan batrice

yong ibu chem said...

praktikal utk yg kedua...

:)

farah amoi said...

aaahhh...amat ler tecit
2bulan baru 2.5kg ???
tul ke nih wanie

wanie memang x keje ke wanie..?


hehehe
lawak tgk irfan conteng badan dia
habis segenap pelusok bdn tu
hehhehehe
sibbaik dia x conteng dinding !


bab yg takut kumbang..leh saing ngan my darwisY..
benda kecik
tp mjerit cam jumpa naga

Mimi said...

Wanie..saya pun mcm takut nak pegang bb baru lahir..sbb da lama kan x pegang..kalo gi melawat bb baru lahir mmg x berani dukung...huhu

seronok la nnt Irfan ada bb baru kt rumah...

CuTeMiUt78 said...

wah.. mana gambo baby.. mesti cute kan